Diëtist Arnhem

Onze diëtist en gewichtsconsulenten verzorgen intensieve 1-op-1 begeleiding op maat. Iedereen die wil afvallen, aankomen of gezond wil leren eten is bij de diëtist Arnhem van Physique aan het juiste adres.
De dieetadvisering vanuit onze diëtist is voorlichting over voeding en eetgewoonten met een medisch doel. Onze diëtist kan door middel van het adviseren van een bepaald eetpatroon (dieet) de lichamelijke gezondheid bevorderen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie.

Onze diëtist kan je helpen bij de volgende situaties:

Vergoeding en kosten

Dieetadvisering of voedingsvoorlichting door een diëtist wordt tot 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering dan krijgt u mogelijk nog een aantal uren extra vergoed.

Onze gewichtsconsulenten zijn gecertificeerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), hierdoor wordt deze vorm van begeleiding door veel zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

Bent u niet aanvullend verzekerd, dan betaalt u gelijk na de behandeling via pin of contant bij onze frontoffice medewerker. Voor de tarieven klik hier.

Aanmelden diëtist

Twee dagen per week en ook in de avond kunt u een afspraak maken met de diëtist. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak? Vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.

Diëtiste en gewichtsconsulenten

Thalita Martens

Diëtiste

Scout Pfaff

Gewichtsconsulent en leefstijlcoach

Yvonne Bosch

Gewichtsconsulent en leefstijlcoach
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?