Pijnprogramma Arnhem

pijnprogramma

Met het Physique pijnprogramma zet je de eerste stappen naar een actiever en prettiger leven. Het is het begin van een spannende zoektocht naar jouw persoonlijke kracht en mogelijkheden. De hindernissen – pijn, angst, onvermogen – die we onderweg tegenkomen, zijn onderdeel van het avontuur. We brengen ze in kaart en bekijken samen hoe je er minder last van hebt. Zodat je ongehinderd een betere toekomst tegemoet gaat.

Wordt pijn weer de baas

Tijdens dit 3 maanden durende programma kom je 8x samen in een kleine groep met deelgenoten.

Onderwerpen die aan bod komen zijn kennis en inzicht over pijn, grenzen er- en herkennen, slapen, beweging en inspanning, ontspanning en mindfulness.

Leer anders omgaan met pijn

Onder begeleiding van twee ervaren fysiotherapeuten met een specialisatie in de chronische pijn leer je anders omgaan met je pijn en beperkingen. Op de langere termijn ervaren deelnemers vaak een afname van de ervaren pijnklachten. Dit wordt met name veroorzaakt door het beter leren functioneren in werk, hobby’s en privé-leven.

Bewezen programma

Het pijnprogramma is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. We bieden onze begeleiding niet alleen op de locatie, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Onze professionals van Physique stimuleren en motiveren je 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën.

Fysiotherapeut

Hugo Helmes

Margot Valk

Mayke Peters

Aanmelden pijnprogramma

Je kunt je hieronder aanmelden. Je wordt vervolgens gebeld voor meer informatie en om desgewenst een intake bij de psychosomatische fysiotherapeut in te plannen.

Aanmelden Pijnprogramma
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?