Pijnprogramma Arnhem

pijnprogramma

Met het Physique pijnprogramma zet je de eerste stappen naar een actiever en prettiger leven. Het is het begin van een spannende zoektocht naar jouw persoonlijke kracht en mogelijkheden. De hindernissen – pijn, angst, onvermogen – die we onderweg tegenkomen, zijn onderdeel van het avontuur. We brengen ze in kaart en bekijken samen hoe je er minder last van hebt. Zodat je ongehinderd een betere toekomst tegemoet gaat.

12 weken begeleide fysieke training van een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 12 weken intensief begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut, eventueel aangevuld met de behandeling door een arbeidsfysiotherapeut en/of psycholoog. De trainingen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer, er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de training.

Een multidisciplinaire aanpak

Na de intakefase heb je, samen met de professionals, persoonlijke doelen opgesteld. Het behalen van deze persoonlijke doelen brengt je naar een beste versie van jezelf. We gaan samen aan de slag met als vertrekpunt jouw mogelijkheden, niet je beperkingen.

Bewezen programma

Het pijnprogramma is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. We bieden onze begeleiding niet alleen op de locatie, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Onze professionals van Physique stimuleren en motiveren je 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën.

✔ 1e afspraak altijd binnen 5 werkdagen

✔ Wij scoren op klanttevredenheid een 9,0

✔ We behalen 88% van onze doelstellingen

Vergoeding en kosten

Het Pijnprogramma is een individueel programma met een psychosomatische fysiotherapeut. De kosten zijn afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen bij de psychosomatische fysiotherapeut. Bij de intake bij de psychosomatische fysiotherapeut kunnen we meer informatie geven over het aanbevolen behandelplan, de verwachtte aantal behandelingen en de kosten/ vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar. Psychosomatische fysiotherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de dekking van het aantal behandelingen. De meeste zorgverzekeraars dekken tenminste 9 behandelingen. Dit kan per zorgverzekeraar meer of minder zijn. Het pijnprogramma kan ook multidisciplinair ingezet worden met de aanvulling van en psycholoog en/of arbeidsfysiotherapeut. Bij de intake bij de psychosomatische fysiotherapeut wordt hierin een aanbeveling gedaan en inzicht gegeven in de kosten en vergoedingen.

Fysiotherapeut

Hugo Helmes

Margot Valk

Aanmelden pijnprogramma

Je kunt je hieronder aanmelden. Je wordt vervolgens gebeld voor meer informatie en om desgewenst een intake bij de psychosomatische fysiotherapeut in te plannen.

Aanmelden Pijnprogramma
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?