Sportfysiotherapie Arnhem

Physique Arnhem (sportfysiotherapie Arnhem) is specialist op het gebied van actieve revalidatie en sportfysiotherapie.

De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Veel patiënten met een blessure komen bij een sportfysiotherapeut. De behandeling is niet alleen gericht op de blessure, maar ook de lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn. Prestatievermindering kan zo voorkomen worden.

Behandeling

Tijdens de intake wordt de blessure en het niveau van de sporter in kaart gebracht. Er wordt een analyse gemaakt van de sport en met behulp van try-outs zal de revalidatie vormgegeven worden. Na deze revalidatie zal de sporter op het juiste niveau kunnen terugkeren naar zijn sport.

Meer info over sportfysiotherapie op Wikipedia.

Vergoeding

Sportfysiotherapie wordt vergoed als behandeling fysiotherapie uit de aanvullende verzekering.
Bent u niet aanvullend verzekerd, dan betaalt u gelijk na de behandeling via pin of contant bij onze frontoffice medewerker. Klik hier voor de tarieven.

Aanmelden voor sportfysiotherapie Arnhem

Maar liefst 3 dagen per week en ook op de maandagavond kunt u een afspraak maken voor sportfysiotherapie. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.

Fysiotherapeut

Daphne Mintjes

Kim van Heumen

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?