Hartrevalidatie is een cruciaal onderdeel van het herstelproces na een hartaandoening. Het herstel na zo’n ingrijpende gebeurtenis kan zowel fysiek als mentaal uitdagend zijn. Bij Fysiotherapie de Waag bieden we een hartrevalidatieprogramma aan om patiënten te helpen bij het terugwinnen van hun vertrouwen in hun lichaam en het oppakken van hun dagelijkse activiteiten binnen hun eigen mogelijkheden.

Ons hartrevalidatieprogramma wordt geleid door ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in deze specifieke vorm van revalidatie. Deelnemers komen wekelijks samen in groepsbijeenkomsten, waar ze onder deskundige begeleiding werken aan hun herstel. Het programma is ontworpen om op een veilige en effectieve manier te werken aan het verbeteren van de algehele conditie en het opbouwen van vertrouwen in het lichaam.

Dit programma is geschikt voor mensen die te maken hebben gehad met verschillende hartaandoeningen, zoals angina pectoris, een doorgemaakt hartinfarct, een dotterbehandeling, een hartklep- en/of bypassoperatie, en anderen die een soortgelijke hartaandoening hebben doorgemaakt.

Onze hartrevalidatie is bedoeld als vervolg op poliklinische revalidatie in het ziekenhuis, en het vereist goedkeuring van de huisarts of cardioloog. We moedigen patiënten aan om deel te nemen aan dit programma, waar ze kunnen werken aan hun herstel en de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om weer vertrouwen te krijgen in hun lichaam en hun leven weer op te pakken.

Waar en wanneer?

We bieden hartrevalidatie elke maandag en donderdag aan om 15:30 uur bij onze vestiging Renkum de Waag.

Therapeut

Erik Wientjes

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?