Mailys Petrini

Coördinator fysiotherapie

Mailys is coördinator van de afdeling Paramedie. Daarnaast is zij werkzaam als algemeen fysiotherapeute en u kunt bij haar terecht voor Dry-Needling, Echografie, Epte, Shockwave en Vliegwieltherapie.

Jeroen Koenders

Manueel therapeut

Jeroen werkt als manueel therapeut, orofaciaal therapeut en handspecialist bij Physique.

Cressida Albersen

Fysiotherapeut

Cressida werkt als fysiotherapeut op locatie Valkenhuizen in Arnhem Noord en Sporthal Elderveld in Arnhem Zuid.

Mijn naam is Cressida Albersen, ik ben 26 jaar en begin 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd als long- en covid-19 therapeut. Mijn affiniteit liggen in de complexe zorg en het langdurige begeleiden van cliënten. Ik zie het als een uitdaging om per individue te kijken naar een passend behandeltracject. Een multidisciplaire samenwerking komt geregelt voor, zoals met een diëtist of mede fysiotherapeut. Op deze manier kan er gezamelijk een geschikt behandeltraject opgesteld worden voor een zo goed mogelijk herstel, dat is mijn uiteindelijke doel!

Anne van Elleswijk

Oncologisch/oedeem therapeut

Anne werkt als oncologisch- en oedeemtherapeute bij Physique op de locaties Valkenhuizen en Arnhem Zuid. Zij is aanwezig op onze locatie op Valkenhuizen op maandag en donderdag. In Arnhem Zuid is zij aanwezig op dinsdag en vrijdag,

Wouter Timmer

Arbeidstherapeut

Wouter is hoofd van de afdeling Vitaliteit & Arbeid, en houdt zich bezig met arbeidsparticipatie. Samen met de psycholoog houdt hij zich bezig met fysieke en psychologische interventietrajecten van het UWV. De cliënten hebben vrijwel altijd multiproblematiek. Daarnaast voert hij TIGRA-trajecten uit, gericht op inzetbaarheid, preventie en verzuim bij bedrijven. Hij geeft ook runningtherapie.

Marloes Reesing

Fysiotherapeut

Marloes is werkzaam als algemeen fysiotherapeut op locatie Arnhem Noord en Velp.

Mijn naam is Marloes en ik ben in 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut.
Ik ben hier bij Physique werkzaam sinds mei 2021. Ik werkt hier op de locatie Noord op dinsdag, woensdag, donderdag en op de locatie Velp op maandag en vrijdag.
Tot nu heb ik gewerkt met alle soorten klachten van jong tot oud. Dit spreekt me juist aan. De uitdaging om in samenspraak met de patiënt tot de beste behandeling te komen.

Momenteel ben ik bezig met de cursus Echografie en hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen als spier/pees specialist.
In de toekomst zou ik graag ook een Master willen volgen om mijn kennis te kunnen uitbreiden.
Hierbij ligt mijn interesse wat meer bij de onderste extremiteiten, maar de uitdaging voor bovenste extremiteiten maakt het interessant.

Hugo Helmes

Psychosomatisch fysiotherapeut

Hugo werkt als psychosomatisch fysiotherapeut bij Physique op locatie Valkenhuizen. U kunt bij hem terecht met lichamelijke klachten die een relatie hebben met psychosociale en emotionele overbelasting.

Garai Hoeve

Fysiotherapeut

Garai is werkzaam als fysiotherapeut op locatie Arnhem Noord en Arnhem Zuid.

Ik ben Garai Hoeve. Ik ben vanaf 2013 werkzaam als medisch trainer/fitnessinstructeur en 2018 werkzaam als fysiotherapeut.
Ik vind het mijn doel een samen met u een passend behandelplan en einddoel te stellen voor de behandeling/training, om zoveel
mogelijk uit uw behandelingen/trainingen te halen. Ik heb tijdens mijn opleiding en stage me meer verdiept in de onderste extremiteit en rug, maar klachten in andere regio’s ben u bij mij ook aan het juiste adres. Ik heb ervaring met het begeleiden van
topsporters tot senioren.

Katrien Rutgers

Fysiotherapeute

Katrien is als algemeen fysiotherapeut en coördinator werkzaam op onze locatie in Elst.

Thalita Martens

Diëtiste

Bij Thalita kunt u terecht met al uw vragen over voeding op locatie Arnhem Valkenhuizen en Nijmegen. Daarnaast is Thalita nauw betrokken bij onze beweegprogramma’s zoals Diabetesfit en de GLI. U kunt op afspraak bij haar terecht op woensdag en donderdag.

Kim van Heumen

Fysiotherapeut

Kim is werkzaam als algemeen fysiotherapeut. U kunt bij haar terecht op maandagochtend, dinsdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend.

Menu
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?