Mailys Petrini

Coördinator fysiotherapie

Mailys is coördinator van de afdeling Paramedie. Daarnaast is zij werkzaam als algemeen fysiotherapeute en u kunt bij haar terecht voor Dry-Needling, Echografie, Epte, Shockwave en Vliegwieltherapie.

Jur Snel

Fysiotherapeut

Jur is sinds 2017 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Physique Je kunt bij Jur ook terecht voor Echografie, Shockwave, EPTE en Vliegwiel. Hij werkt op de locaties Valkenhuizen en Elst, daarnaast geeft hij op de dinsdag hydrotherapie in het zwembad.

Cressida Albersen

Fysiotherapeut

Cressida is als algemeen fysiotherapeut werkzaam op onze locatie in Arnhem Zuid op maandag en woensdag en Arnhem Valkenhuizen op dinsdag en donderdag. Daarnaast is Cressida gespecialiseerd in patiënten met longaandoeningen zoals COPD.

Yuki de Lange

Fysiotherapeut

Yuki is algemeen fysiotherapeute en sinds 2017 werkzaam bij Physique. Ze werkt op de locatie op Valkenhuizen en in Elst. Daarnaast geeft ze leiding aan de COPD groepen en geeft ze Fysiofit voor hartpatiënten. Ze is inmiddels ook gestart met haar Masteropleiding voor Manueel therapeut.

Manouk Gugelot

Manueel therapeut

Manouk is werkzaam bij Physique als (sport)fysiotherapeute en manueel therapeute. In 2012 heeft ze de bachelor voor fysiotherapie afgerond en sinds dit jaar heeft ze haar master of science behaald richting manueel therapie.

Wouter Timmer

Re-integratietherapeut

Wouter is hoofd van de afdeling Vitaliteit & Arbeid, en houdt zich bezig met arbeidsparticipatie. Samen met de psycholoog houdt hij zich bezig met fysieke en psychologische interventietrajecten van het UWV. De cliënten hebben vrijwel altijd multiproblematiek. Daarnaast voert hij TIGRA-trajecten uit, gericht op inzetbaarheid, preventie en verzuim bij bedrijven. Hij geeft ook runningtherapie.

Anne van Elleswijk

Oncologisch/oedeem therapeut

Anne werkt als oncologisch- en oedeemtherapeute bij Physique op de locaties Valkenhuizen en Arnhem Zuid. Zij is aanwezig op onze locatie op Valkenhuizen op maandag en donderdag. In Arnhem Zuid is zij aanwezig op dinsdag en vrijdag,

Maykel Klerks

Fysiotherapeut

Maykel is werkzaam als algemeen fysiotherapeut op onze locatie in Nijmegen en Elst.

Katrien Rutgers

Fysiotherapeute

Katrien is als algemeen fysiotherapeut en coördinator werkzaam op onze locatie in Elst.

Daphne van den Hoonaard

Diëtiste

Bij Daphne kunt u terecht voor dieetadvies en al uw vragen over voeding op locatie Elst. Daarnaast is Daphne nauw betrokken bij onze beweegprogramma’s zoals Diabetesfit en COPD. U kunt op afspraak bij haar terecht op maandag en woensdag.

Thalita Martens

Diëtiste

Bij Thalita kunt u terecht met al uw vragen over voeding op locatie Arnhem Valkenhuizen en Nijmegen. Daarnaast is Thalita nauw betrokken bij onze beweegprogramma’s zoals Diabetesfit en de GLI. U kunt op afspraak bij haar terecht op woensdag en donderdag.

Hugo Helmes

Psychosomatisch fysiotherapeut

Hugo werkt als psychosomatisch fysiotherapeut bij Physique op locatie Valkenhuizen. U kunt bij hem terecht met lichamelijke klachten die een relatie hebben met psychosociale en emotionele overbelasting.

Menu