Mailys Petrini

Coördinator fysiotherapie

Achtergrond:
Ik heb mijn bachelor fysiotherapie aan de HAN 2012 gehaald. Mijn afstudeerstage deed ik bij Physqiue en ik ben er nooit meer weg gegaan. Momenteel werk ik hier 32 uur als coördinator van de afdeling Fysiotherapie.

Specialisaties:
NAH, spier-pees specialist (Echografie (voet/enkel, schouder,knie), shockwave, EPTE, vliegwiel) en dry-needling.

Werkzaam op locatie: Noord

Het motiveert mij om te zien wat mensen nog kunnen bereiken(m.n. na een CVA) en om hier op een leuke en speelse manier op in te spelen en de patiënten helpen om weer klachtenvrij te worden met verschillende hulpmiddelen die we beschikken binnen Physique. Ik vind het patiëntencontact erg leuk. Daarnaast is het leidinggeven van ons team fysio’s een leuke bijkomstigheid die ik met alle plezier doe.

Jeroen Koenders

Manueel therapeut

Jeroen werkt als manueel therapeut, orofaciaal therapeut en handspecialist bij Physique.

Kim van Heumen

Fysiotherapeut

Achtergrond:
Mijn naam is Kim, in juni 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij Physique.

Specialisaties:
Als algemeen fysiotherapeut werk ik met fysieke klachten van nek tot enkel, maar u kunt bij mij ook terecht voor Covid-19 en COPD-revalidatie. Daarnaast geef ik op vrijdagochtend hydrotherapie in het zwembad Valkenhuizen.

Werkzaam op locatie: Noord

Wat mij zo aanspreekt in ons vak is de variatie aan mensen en klachten, het is altijd een uitdaging om de passende behandeling te vinden, in overleg met degene die tegenover mij zit natuurlijk! Mijn intentie is om in september 2023 een master te starten om mezelf zo nog verder te ontwikkelen.

Anne van Elleswijk

Oncologisch/oedeem therapeut

Achtergrond:
Ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Daarna heb ik 4 jaar in Duitsland gewerkt als fysio en daar een opleiding voor oedeemtherapie gedaan.

Specialisatie:
Oedeemtherapie en oncologie therapie

Werkzaam op locatie: Noord

Ik kan mensen met kanker helpen door de hierdoor ontstane klachten zoals bijvoorbeeld pijn en vochtophoping in de benen of armen te verlichten . Daarnaast kan ik ze helpen bij klachten als verminderde conditie en krachtsverlies, het verlies van vertrouwen in eigen lichaam en vermoeiheid. Ik vind de dankbaarheid in mijn werk erg mooi, ik kan mensen helpen bij het verlichten van hun klachten maar ook een luisterend oor bieden in deze zware periode die mensen ervaren tijdens of na hun behandeltraject.
Ik vind het mooi om te zien als iemand zich stukken beter voelt als hij of zij de deur uitgaat.

Wouter Timmer

Arbeidstherapeut

Wouter is hoofd van de afdeling Vitaliteit & Arbeid, en houdt zich bezig met arbeidsparticipatie. Samen met de psycholoog houdt hij zich bezig met fysieke en psychologische interventietrajecten van het UWV. De cliënten hebben vrijwel altijd multiproblematiek. Daarnaast voert hij TIGRA-trajecten uit, gericht op inzetbaarheid, preventie en verzuim bij bedrijven. Hij geeft ook runningtherapie.

Marloes Reesing

Fysiotherapeut

Achtergrond:
In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik ben afgestuurd bij Physique. Na mijn stage heb ik gewerkt in Doetinchem als algemeen fysiotherapeut, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij Physique terecht gekomen.

Specialisaties:
Spier-pees specialist (Echografie (schouder, heup, elleboog), shockwave, EPTE, vliegwiel)

Werkzaam op locatie: Noord en Elst

Ik vind het fijn om voor mensen iets te kunnen beteken. Mensen komen met een vraag wat vaak een beperking in hun leven geeft. Ik vind het fijn en interessant om samen met de patiënt ervoor te zorgen om het op te lossen of hun doel te kunnen bereiken. Wat ik het leukst vind, is om met mensen van jong tot oud te werken en ook voornamelijk met verschillende klachten. Dit maakt het interessant. Verder liggen mijn interesses meer bij de onderste extremiteiten, maar maakt het ook een leuke uitdaging om iemand met bijvoorbeeld schouder klachten te helpen. Verder wil ik in de toekomst de master bekkenfysiotherapie gaan volgen.

Hugo Helmes

Psychosomatisch fysiotherapeut

Hugo werkt als psychosomatisch fysiotherapeut bij Physique op locatie Valkenhuizen. U kunt bij hem terecht met lichamelijke klachten die een relatie hebben met psychosociale en emotionele overbelasting.

Garai Hoeve

Fysiotherapeut - Coördinator externe locaties

Achtergrond:
Ik heb de fysiotherapie opleiding gevolgd op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een paar jaar een groep hartpatiënten begeleid om op een speelse manier in beweging te komen bij het Sint-Franciscus Gasthuis. Daarnaast ben ik ook een 1 jaar blessure preventie-trainer geweest bij de voetbalclub v.v Bolnes. Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Specialisaties:
Voorste kruisband revalidatie, Echografie van heup, ellenboog en schouder, Shockwave therapie, Percutane electrolyse, Spier/pees aandoeningen, Onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Werkzaam op locaties: Noord en Zuid

Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug. Ik vind het revalidatie traject van een voorste kruisband voornamelijk interessant en heb me daarin gespecialiseerd. Ik vind het mijn doel een samen met u een passend behandelplan en einddoel te stellen voor de behandeling/training, om zoveel mogelijk uit uw behandelingen/trainingen te halen. Ik heb ervaring met het begeleiden van topsporters tot senioren.

Katrien Rutgers

Fysiotherapeute

Katrien is als algemeen fysiotherapeut en coördinator werkzaam op onze locatie in Elst.

Thalita Martens

Diëtiste

Achtergrond:
Voeding en diëtetiek aan de HAN in Nijmegen

Specialisaties:
Overgewicht, sport en voeding, eetstoornissen

Werkzaam op locatie: Noord

Dit werk bevalt mij omdat ik graag samenwerk met mensen en met plezier anderen ondersteun bij het aanleren of verbeteren van de leefstijl. Voeding is erg breed en mijn doelgroep daardoor ook. Ik kom wekelijks in contact met andere mensen en ziektebeelden waardoor mijn werk afwisselend en uitdagend is. Ik kan daardoor ook voor iedereen wel wat betekenen. Of je nou wilt aankomen, afvallen, suikerziekte hebt of gewoon vragen hebt over gezonde voeding. De diëtist wordt tot 3 uur per jaar vergoed, dus de rekening gaat vaak naar de zorgverzekeraar.

Shaquilla Timmer

Fysiotherapeut

Achtergrond:
Ik ben in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij Physique, daar ben ik ook gelijk begonnen als fysiotherapeut.

Specialisaties:
Covid-revalidatie, revalidatie bij neurologische aandoeningen.

Werkzaam op locaties: Noord en Zuid

Ik vind het belangrijk om samen actief aan uw herstel te werken en de behandelingen aan te passen op uw einddoel.
Daarnaast vind ik het belangrijk om niet alleen naar de klacht te kijken maar ook naar de persoon achter de klacht.

Marja Loor

Fysiotherapeut en adviseur arbeid en gezondheid

Achtergrond:
Opleiding fysiotherapie, en in het verleden bij verschillende disciplines gewerkt zoals het longcentrum in Davos, verschillende praktijken, met uitstapjes naar de sportfysio en de kinderfysiotherapie. Uiteindelijk de laatste 14 jaar gewerkt bij een praktijk gericht op wervelkolom gerelateerde klachten en daar veel mensen behandeld met aanhoudende pijnklachten. Hierdoor werd mijn interesse naar de psychosomatische kant van behandelen steeds meer getriggerd waardoor ik nu werk als (arbeids) fysiotherapeut.

Specialisaties:
Geen speciale specialisaties, wel veel zijpaadjes genomen, en uiteindelijk steeds meer gekozen voor de psychosomatiek.

Werkzaam op locatie: Arnhem Noord

Als fysio kan je mensen in meer of mindere mate de regie van hun leven weer teruggeven. Ze komen met een klacht/vraag, en hoe fijn is het als ze op een gegeven moment een handeling/ activiteit weer kunnen uitvoeren. Het samen kijken naar oplossingen en mogelijkheden. “Wat kan nog wel” en van daaruit verder kijken. In het verleden was ik meer somatisch aan het kijken en behandelen, nu komt steeds meer de totale mens aan bod. Je mag een tijdje meelopen met iemand en diegene helpen de touwtjes weer zelf in handen te nemen. Dat geeft voldoening, en dat maakt het werk zo leuk en veelzijdig.

Menu
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?