Mailys Petrini

Coördinator fysiotherapie

Achtergrond:
Ik heb mijn bachelor fysiotherapie aan de HAN 2012 gehaald. Mijn afstudeerstage deed ik bij Physqiue en ik ben er nooit meer weg gegaan. Momenteel werk ik hier 32 uur als coördinator van de afdeling Fysiotherapie.

Specialisaties:
NAH, spier-pees specialist (Echografie (voet/enkel, schouder,knie), shockwave, EPTE, vliegwiel).

Werkzaam op locatie: Noord

Het motiveert mij om te zien wat mensen nog kunnen bereiken(m.n. na een CVA) en om hier op een leuke en speelse manier op in te spelen en de patiënten helpen om weer klachtenvrij te worden met verschillende hulpmiddelen die we beschikken binnen Physique. Ik vind het patiëntencontact erg leuk. Daarnaast is het leidinggeven van ons team fysio’s een leuke bijkomstigheid die ik met alle plezier doe.

Jeroen Koenders

Manueel therapeut

Jeroen werkt als manueel therapeut, orofaciaal therapeut en handspecialist bij Physique.

Kim van Heumen

Fysiotherapeut

Achtergrond:
Mijn naam is Kim, in juni 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij Physique.

Specialisaties:
Als algemeen fysiotherapeut werk ik met fysieke klachten van nek tot enkel, maar u kunt bij mij ook terecht voor Covid-19 en COPD-revalidatie. Daarnaast geef ik op vrijdagochtend hydrotherapie in het zwembad Valkenhuizen.

Werkzaam op locatie: Noord

Wat mij zo aanspreekt in ons vak is de variatie aan mensen en klachten, het is altijd een uitdaging om de passende behandeling te vinden, in overleg met degene die tegenover mij zit natuurlijk! Mijn intentie is om in september 2023 een master te starten om mezelf zo nog verder te ontwikkelen.

Anne van Elleswijk

Oncologie/oedeemfysiotherapeut

Achtergrond:
Ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Nijmegen. Daarna heb ik 4 jaar in Duitsland gewerkt als fysio en daar een opleiding voor oedeemtherapie gedaan.

Specialisatie:
Oedeemtherapie en oncologie therapie

Werkzaam op locatie: Noord

Ik kan mensen met kanker helpen door de hierdoor ontstane klachten zoals bijvoorbeeld pijn en vochtophoping in de benen of armen te verlichten . Daarnaast kan ik ze helpen bij klachten als verminderde conditie en krachtsverlies, het verlies van vertrouwen in eigen lichaam en vermoeiheid. Ik vind de dankbaarheid in mijn werk erg mooi, ik kan mensen helpen bij het verlichten van hun klachten maar ook een luisterend oor bieden in deze zware periode die mensen ervaren tijdens of na hun behandeltraject.
Ik vind het mooi om te zien als iemand zich stukken beter voelt als hij of zij de deur uitgaat.

Wouter Timmer

Arbeidstherapeut

Achtergrond:
Fysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Runningtherapie. Hiermee heb ik meer dan 25 jaar ervaring.

Specialisaties:
Gespecialiseerd in inzetbaarheid, preventie, verzuim, psychosomatiek, stressklachten, zingeving en runningtherapie.

Werkzaam op locatie:
Arnhem-Noord en op locatie voor opdrachten bij bedrijven in de provincie Gelderland.

“Als voormalig Nederlands kampioen atletiek op de 1500 m. probeer ik altijd het beste uit iedereen te halen. Ieder op zijn eigen niveau”
“Ik hou ervan om de klachten in de context van iemands leven te bekijken en ben altijd op zoek naar de klacht achter de klacht. Daarbij ben ik vooral geïnteresseerd in existentiële levensvragen indien van toepassing. De bredere kijk op gezondheid met het concept Positieve Gezondheid sluit hier goed bij aan. Maar een uitdagende HITT-/circuittraining geven en iemand daarmee boven zichzelf laten uitstijgen vind ik ook prachtig om te doen.

Marloes Reesing

Fysiotherapeut

Achtergrond:
In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik ben afgestuurd bij Physique. Na mijn stage heb ik gewerkt in Doetinchem als algemeen fysiotherapeut, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij Physique terecht gekomen.

Specialisaties:
Spier-pees specialist (Echografie (schouder, heup, elleboog), shockwave, EPTE, vliegwiel)
Long-Covid therapeut

Werkzaam op locatie: Noord en Elst

Ik vind het fijn om voor mensen iets te kunnen beteken. Mensen komen met een vraag wat vaak een beperking in hun leven geeft. Ik vind het fijn en interessant om samen met de patiënt ervoor te zorgen om het op te lossen of hun doel te kunnen bereiken. Wat ik het leukst vind, is om met mensen van jong tot oud te werken en ook voornamelijk met verschillende klachten. Dit maakt het interessant. Verder liggen mijn interesses meer bij de onderste extremiteiten, maar maakt het ook een leuke uitdaging om iemand met bijvoorbeeld schouder klachten te helpen. Verder wil ik in de toekomst de master bekkenfysiotherapie gaan volgen.

Hugo Helmes

Psychosomatisch fysiotherapeut

Achtergrond:
Ik ben geschoold en heb ervaring opgedaan als psychosomatisch fysiotherapeut, een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. Naast mijn werk Physique ben ik ook werkzaam in de psychosociale begeleidingshoek als docent bij de HAN en op een eigen opleiding psychosomatiek, het IPT.
Specialisaties:
Bij Physique begeleid ik mensen met lichamelijke en mentale klachten die vaak met elkaar samenhangen en vaak relatie hebben met de veranderingen die het leven met zich mee brengt. Soms zijn het stressklachten, een andere keer zijn het lichamelijke klachten door een aandoening, met veel impact op iemand zijn dagelijkse functioneren en het slecht voelen.

De begeleiding is vaak heel persoonlijk en open, dat vind ik bijzonder aan mijn werk. Ik werk zowel lichaamsgericht met onder meer lichamelijke ontspanning- en ademoefeningen als met prettige coachingsgesprekken. Ik vind het belangrijk dat een ieder zich gezien voelt en mijn credo is; als iets niet werkt, stop met doen en het vechten en doe het anders (met soms wat hulp).

Garai Hoeve

Fysiotherapeut – Coördinator externe locaties

Achtergrond:
Ik heb de fysiotherapie opleiding gevolgd op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een paar jaar een groep hartpatiënten begeleid om op een speelse manier in beweging te komen bij het Sint-Franciscus Gasthuis. Daarnaast ben ik ook een 1 jaar blessure preventie-trainer geweest bij de voetbalclub v.v Bolnes. Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Specialisaties:
Voorste kruisband revalidatie, Echografie van heup, ellenboog en schouder, Shockwave therapie, Percutane electrolyse, Spier/pees aandoeningen, Onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Werkzaam op locaties: Noord en Zuid

Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug. Ik vind het revalidatie traject van een voorste kruisband voornamelijk interessant en heb me daarin gespecialiseerd. Ik vind het mijn doel een samen met u een passend behandelplan en einddoel te stellen voor de behandeling/training, om zoveel mogelijk uit uw behandelingen/trainingen te halen. Ik heb ervaring met het begeleiden van topsporters tot senioren.

Katrien Rutgers

Fysiotherapeut, fysiowetenschapper

Specialisaties:
Als fysiotherapeut ligt mijn passie vooral bij de orthopedische revalidatie en sportrevalidatie. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie, schouderklachten, een nieuwe kruisband of sportletsel, dan begeleid ik u vanaf onze locaties in Elst en Arnhem Noord graag richting het herstel. U kunt bij mij ook terecht voor Diabetes Fit, het artrose programma en zwangerschapsgerelateerde klachten. Als Fysiotherapiewetenschapper ben ik daarnaast betrokken bij wetenschappelijk onderzoek (oa. bij Chronisch ZorgNet) en ben ik betrokken bij de kwaliteitszorg binnen de praktijk. Het is toch fijn dat uw behandeling niet alleen effectief en up-to-date is maar ook nog eens goed aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren? Ik zet me daar graag voor in!

Locatie:
Arnhem Noord, Elst

Thalita Martens

Diëtiste

Achtergrond:
Voeding en diëtetiek aan de HAN in Nijmegen

Specialisaties:
Overgewicht, sport en voeding, eetstoornissen

Werkzaam op locatie: Noord

Dit werk bevalt mij omdat ik graag samenwerk met mensen en met plezier anderen ondersteun bij het aanleren of verbeteren van de leefstijl. Voeding is erg breed en mijn doelgroep daardoor ook. Ik kom wekelijks in contact met andere mensen en ziektebeelden waardoor mijn werk afwisselend en uitdagend is. Ik kan daardoor ook voor iedereen wel wat betekenen. Of je nou wilt aankomen, afvallen, suikerziekte hebt of gewoon vragen hebt over gezonde voeding. De diëtist wordt tot 3 uur per jaar vergoed, dus de rekening gaat vaak naar de zorgverzekeraar.

Marjo Loor

Fysiotherapeut en adviseur arbeid en gezondheid

Achtergrond:
Opleiding fysiotherapie, en in het verleden bij verschillende disciplines gewerkt zoals het longcentrum in Davos, verschillende praktijken, met uitstapjes naar de sportfysio en de kinderfysiotherapie. Uiteindelijk de laatste 14 jaar gewerkt bij een praktijk gericht op wervelkolom gerelateerde klachten en daar veel mensen behandeld met aanhoudende pijnklachten. Hierdoor werd mijn interesse naar de psychosomatische kant van behandelen steeds meer getriggerd waardoor ik nu werk als (arbeids) fysiotherapeut.

Specialisaties:
Geen speciale specialisaties, wel veel zijpaadjes genomen, en uiteindelijk steeds meer gekozen voor de psychosomatiek.

Werkzaam op locatie: Arnhem Noord

Als fysio kan je mensen in meer of mindere mate de regie van hun leven weer teruggeven. Ze komen met een klacht/vraag, en hoe fijn is het als ze op een gegeven moment een handeling/ activiteit weer kunnen uitvoeren. Het samen kijken naar oplossingen en mogelijkheden. “Wat kan nog wel” en van daaruit verder kijken. In het verleden was ik meer somatisch aan het kijken en behandelen, nu komt steeds meer de totale mens aan bod. Je mag een tijdje meelopen met iemand en diegene helpen de touwtjes weer zelf in handen te nemen. Dat geeft voldoening, en dat maakt het werk zo leuk en veelzijdig.

Margot de Valk

Oncologie fysiotherapeut en haptonomisch fysiotherapeut

Margot is werkzaam bij fysiophysique als oncologie-, hapto- en algemeen fysiotherapeut.

Bram Berger

Osteopaat

Bram Berger werkt als osteopaat bij Physique Preventiecentrum. Bram heeft jarenlange ervaring op het gebied van orofaciale osteopathie en is bekend met alle uitdagingen die deze klachten met zich meebrengen. Hij is gedreven om elke cliënt met zijn/haar/hen hulpvraag te helpen, want elk lichaam is een puzzel en het antwoord is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kan hij al zijn kennis en ervaring inzetten om jou te helpen.
Locatie: Arnhem Noord

Eugène Bongers

Algemeen directeur

Eugène – Algemeen directeur Fysio Physique/ Physique Preventiecentrum BV: “Het behandelen en helpen van mensen is wat we het liefste doen bij onze fysio locaties en ons sport- en gezondheidscentrum. Ons motto “Exercise is Medicine” staat hierbij centraal. Leefstijl en gezondheid gaan arm in arm. Met ons uitgebreide team van specialisten kunnen we onze klanten vanuit een multidisciplinaire aanpak helpen de regie over hun eigen gezondheid te nemen, maar vooral ook te houden. Ik ben er super trots op dat we zoveel kunnen betekenen voor zoveel mensen.”

Mandy van Schaik

Fysiotherapeut

Mandy is in 2020 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Momenteel is zij bezig met de opleiding tot acupuncturist aan de TCMA.

Specialisaties: Lasertherapie

Locaties: Otterlo en Wekerom

Klaas van Erp

Manueel therapeut

Naast de reguliere fysiotherapie werkt Klaas als master manueeltherapeut volgens de methode SOMT.
Tevens is hij vanaf het begin aangesloten bij het Chronisch ZorgNet als vaatfysiotherapeut. Zijn verdere aandachtsgebieden zijn bedrijfsfysiotherapie waarbij gekeken wordt naar de vitaliteit binnen bedrijven, voetbalrevalidatie en is Klaas gecertificeerd leefstijlcoach.

Locaties: Otterlo en Wekerom

Martijn Landsaat

Fysiotherapeut

Martijn is opgeleid als algemeen fysiotherapie. Daarnaast heeft hij de opleiding mindful fysiotherapie en craniosacraal therapie afgerond.

Specialisaties: Mindfulness en Craniosacrale therapie

Locaties: Otterlo en Wekerom

De visie van Martijn is plezier bij sporten en bewegen. Hij gebruikt zijn vaardigheden zoals voor het verbeteren van de bewegingskwaliteit en moeiteloos bewegen, (b) ter vermindering van stress gerelateerde klachten en (c) ter vermindering van chronische pijn en/of de patiënt hier beter mee leren omgaan.

Cora Stegman

Oncologie en oedeemfysiotherapeut, thuiszorgfysiotherapeut en acupunturist

Achtergrond:
Cora is opgeleid tot oncologie- en oedeemfysiotherapeut. Daarnaast is ze als acupuncturist aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA).
Specialisatie: Oedeemfysiotherapie, oncologie fysiotherapie, thuiszorg, acupunctuur.
Locaties: Otterlo en Wekerom

Mike Stoopendaal

Fysiotherapeut

Mike is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Hij is oud eigenaar van onze locatie in Oosterbeek.
Specialisaties: Dry Needling, Cupping, Medical Taping, sportfysiotherapie.
Werkzaam op locatie: Oosterbeek

Jessie Vonk

Fysiotherapeut

Jessie werkt als algemeen fysiotherapeut en Covid, long en vaat therapeut bij Physique. Zij is werkzaam op locatie Oosterbeek. Jessie is daarnaast aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?