Mailys Petrini

Coördinator fysiotherapie
Mailys is coördinator van de afdeling Paramedie. Daarnaast is zij werkzaam als algemeen fysiotherapeute en u kunt bij haar terecht voor Dry-Needling, Echografie, Epte, Shockwave en Vliegwieltherapie.

Jur Snel

Fysiotherapeut
Jur is sinds 2017 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Physique Je kunt bij Jur ook terecht voor Echografie, Shockwave, EPTE en Vliegwiel. Hij werkt op de locaties Valkenhuizen en Elst, daarnaast geeft hij op de dinsdag hydrotherapie in het zwembad.

Cressida Albersen

Fysiotherapeut
Cressida is als algemeen fysiotherapeut werkzaam op onze locatie in Arnhem-Zuid.

Yuki de Lange

Fysiotherapeut
Yuki is algemeen fysiotherapeute en sinds 2017 werkzaam bij Physique. Ze werkt op de locatie op Valkenhuizen en in Elst. Daarnaast geeft ze leiding aan de COPD groepen en geeft ze Fysiofit voor hartpatiënten. Ze is inmiddels ook gestart met haar Masteropleiding voor Manueel therapeut.

Manouk Gugelot

Manueel therapeut
Manouk is werkzaam bij Physique als (sport)fysiotherapeute en manueel therapeute. In 2012 heeft ze de bachelor voor fysiotherapie afgerond en sinds dit jaar heeft ze haar master of science behaald richting manueel therapie.

Wouter Timmer

Re-integratietherapeut
Wouter is hoofd van de afdeling Vitaliteit & Arbeid, en houdt zich bezig met arbeidsparticipatie. Samen met de psycholoog houdt hij zich bezig met fysieke en psychologische interventietrajecten van het UWV. De cliënten hebben vrijwel altijd multiproblematiek. Daarnaast voert hij TIGRA-trajecten uit, gericht op inzetbaarheid, preventie en verzuim bij bedrijven. Hij geeft ook runningtherapie.

Anne van Elleswijk

Oncologisch/oedeem therapeut
Anne werkt als oncologisch- en oedeemtherapeute bij Physique op de locaties Valkenhuizen en Arnhem Zuid. Zij is aanwezig op onze locatie op Valkenhuizen op maandag en donderdag. In Arnhem Zuid is zij aanwezig op dinsdag en vrijdag,

Irene van der Heijden

Diëtiste
Bij Irene kunt u terecht voor dieetadvies en al uw vragen over voeding. Daarnaast is Irene nauw betrokken bij onze beweegprogramma’s zoals Diabetesfit en COPD. U kunt op afspraak bij haar terecht op maandag en donderdag.

Katrien Rutgers

Fysiotherapeute
Katrien is als algemeen fysiotherapeut en coördinator werkzaam op onze locatie in Elst.
Menu