Fysiotherapeut – Coördinator externe locaties

Achtergrond

Ik heb de fysiotherapie opleiding gevolgd op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een paar jaar een groep hartpatiënten begeleid om op een speelse manier in beweging te komen bij het Sint-Franciscus Gasthuis. Daarnaast ben ik ook een 1 jaar blessure preventie-trainer geweest bij de voetbalclub v.v Bolnes. Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Specialisaties

Manueeltherapeut i.o. Voorste kruisband revalidatie, Echografie van heup, ellenboog en schouder, Shockwave therapie, Percutane electrolyse, Spier/pees aandoeningen, Onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Werkzaam op locatie: Noord en Zuid

Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug. Ik vind het revalidatie traject van een voorste kruisband voornamelijk interessant en heb me daarin gespecialiseerd. Ik vind het mijn doel een samen met u een passend behandelplan en einddoel te stellen voor de behandeling/training, om zoveel mogelijk uit uw behandelingen/trainingen te halen. Ik heb ervaring met het begeleiden van topsporters tot senioren.

Thalita Martens

Marloes Reesing

Katrien Rutgers

Jessie Vonk

Mayke Peters

Hugo Helmes

Scout Pfaff

Sascha Roosen

Stefanos Gkikas

Bram Berger

Margot de Valk

Ellen van der Hoek

Anne van Elleswijk

Klaas van Erp

Kim van Heumen

Marja Loor

Mailys Petrini

Eppo te Gussinklo

Martijn Landsaat

Daphne Mintjes

Cora Stegman

Garai Hoeve

Isis Albers

Jeroen Koenders

Babette

Wouter Timmer

Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?