Fysiotherapeut – Coördinator externe locaties

Achtergrond

Ik heb de fysiotherapie opleiding gevolgd op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik een paar jaar een groep hartpatiënten begeleid om op een speelse manier in beweging te komen bij het Sint-Franciscus Gasthuis. Daarnaast ben ik ook een 1 jaar blessure preventie-trainer geweest bij de voetbalclub v.v Bolnes. Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Specialisaties

Manueeltherapeut i.o. Voorste kruisband revalidatie, Echografie van heup, ellenboog en schouder, Shockwave therapie, Percutane electrolyse, Spier/pees aandoeningen, Onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug.

Werkzaam op locatie: Noord en Zuid

Tijdens mijn laatste stage heb ik mijn passie gevonden voor het behandelen van klachten in het onderste extremiteiten(heup, knie en enkel) en lage rug. Ik vind het revalidatie traject van een voorste kruisband voornamelijk interessant en heb me daarin gespecialiseerd. Ik vind het mijn doel een samen met u een passend behandelplan en einddoel te stellen voor de behandeling/training, om zoveel mogelijk uit uw behandelingen/trainingen te halen. Ik heb ervaring met het begeleiden van topsporters tot senioren.

Kim van Heumen

Eppo te Gussinklo

Jessie Vonk

Marloes Reesing

Garai Hoeve

Sascha Roosen

Isis Albers

Jeroen Koenders

Anne van Elleswijk

Wouter Timmer

Katrien Rutgers

Marja Loor

Hugo Helmes

Bram Berger

Thalita Martens

Ellen van der Hoek

Cora Stegman

Margot de Valk

Klaas van Erp

Scout Pfaff

Babette

Mailys Petrini

Mayke Peters

Martijn Landsaat

Stefanos Gkikas

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?