Fysiotherapeut

Achtergrond

In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik ben afgestuurd bij Physique. Na mijn stage heb ik gewerkt in Doetinchem als algemeen fysiotherapeut, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij Physique terecht gekomen.

Specialisaties

Bekkenfysiotherapeut i.o. Spier-pees specialist (Echografie (schouder, heup, elleboog), shockwave, EPTE, vliegwiel), Long-Covid therapeut

Werkzaam op locatie: Noord en Elst

Ik vind het fijn om voor mensen iets te kunnen beteken. Mensen komen met een vraag wat vaak een beperking in hun leven geeft. Ik vind het fijn en interessant om samen met de patiënt ervoor te zorgen om het op te lossen of hun doel te kunnen bereiken. Wat ik het leukst vind, is om met mensen van jong tot oud te werken en ook voornamelijk met verschillende klachten. Dit maakt het interessant. Verder liggen mijn interesses meer bij de onderste extremiteiten, maar maakt het ook een leuke uitdaging om iemand met bijvoorbeeld schouder klachten te helpen. Verder wil ik in de toekomst de master bekkenfysiotherapie gaan volgen.

Sascha Roosen

Garai Hoeve

Eppo te Gussinklo

Isis Albers

Thalita Martens

Ellen van der Hoek

Klaas van Erp

Kim van Heumen

Marja Loor

Mayke Peters

Martijn Landsaat

Marloes Reesing

Katrien Rutgers

Scout Pfaff

Anne van Elleswijk

Babette

Cora Stegman

Wouter Timmer

Margot de Valk

Hugo Helmes

Jeroen Koenders

Jessie Vonk

Mailys Petrini

Bram Berger

Stefanos Gkikas

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?