Fysiotherapeut

Achtergrond

In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Ik ben afgestuurd bij Physique. Na mijn stage heb ik gewerkt in Doetinchem als algemeen fysiotherapeut, maar uiteindelijk ben ik toch weer bij Physique terecht gekomen.

Specialisaties

Bekkenfysiotherapeut i.o. Spier-pees specialist (Echografie (schouder, heup, elleboog), shockwave, EPTE, vliegwiel), Long-Covid therapeut

Werkzaam op locatie: Noord en Elst

Ik vind het fijn om voor mensen iets te kunnen beteken. Mensen komen met een vraag wat vaak een beperking in hun leven geeft. Ik vind het fijn en interessant om samen met de patiënt ervoor te zorgen om het op te lossen of hun doel te kunnen bereiken. Wat ik het leukst vind, is om met mensen van jong tot oud te werken en ook voornamelijk met verschillende klachten. Dit maakt het interessant. Verder liggen mijn interesses meer bij de onderste extremiteiten, maar maakt het ook een leuke uitdaging om iemand met bijvoorbeeld schouder klachten te helpen. Verder wil ik in de toekomst de master bekkenfysiotherapie gaan volgen.

Anne van Elleswijk

Eppo te Gussinklo

Ellen van der Hoek

Cora Stegman

Marja Loor

Jeroen Koenders

Scout Pfaff

Garai Hoeve

Margot de Valk

Hugo Helmes

Jessie Vonk

Daphne Mintjes

Thalita Martens

Isis Albers

Sascha Roosen

Kim van Heumen

Mayke Peters

Martijn Landsaat

Marloes Reesing

Stefanos Gkikas

Wouter Timmer

Bram Berger

Babette

Klaas van Erp

Katrien Rutgers

Mailys Petrini

Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?