Adres

Complete Body
Valkenburglaan 1a
6861 AH Oosterbeek
026-3700243

Openingstijden

Dinsdag – 9:00 tot 15:00 uur
Vrijdag – 08:00 tot 15:00 uur

Specialisaties

Op onze locatie in Oosterbeek kunt u terecht voor de volgende specialisaties:
> Algemene fysiotherapie
> Artroseprogramma
> Rugprogramma
> Medical taping
> Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Onze fysiotherapeute Jessie Vonk ziet dagelijks ziet dagelijks mensen in de praktijk die door pijn en/of beperkingen niet kunnen doen wat ze zo zouden willen doen. Voor ons is fysiotherapie meer dan alleen behandelen of masseren. De aanpak richt zich naast behandelen en masseren op het nastreven van een gezonde levensstijl. De juiste voeding en voldoende beweging zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Persoonlijke aandacht op basis van oprechte interesse kenmerken onze aanpak en behandelingen.

Als fysio Oosterbeek werkt Fysio Physique nauw samen met sportschool Complete Body. In dit fraaie pand aan de Valkenburglaan in Oosterbeek, ontvangen we mensen met uiteenlopende klachten in onze moderne praktijkruimte. Deze sportieve omgeving is bij uitstek de plek om te werken aan je herstel. En meer dan dit! Er werken meer therapeuten op deze plek, waarbij regelmatig de samenwerking wordt gezocht als dit jouw herstel ten goede komt. Zo kunnen wij je als fysiotherapeut bijvoorbeeld in contact brengen met een diëtiste of een personal trainer. Alles met maar één doel, namelijk zorgen dat jij zo snel mogelijk van je klachten af bent. Of op zijn minst minder pijn ervaart bij het bewegen.

Routebeschrijving

U kunt een routebeschrijving krijgen via de getoonde kaart. Door op “routebeschrijving” te klikken kunt een route plannen.

Team Oosterbeek

Jessie Vonk

Scout Pfaff

Vacatures Oosterbeek

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?