Bent u op zoek naar gespecialiseerde zorg op het gebied van fysiotherapie en neurologie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk biedt deskundige en persoonlijke begeleiding voor een breed scala aan neurologische aandoeningen, gecombineerd met hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

Onze Visie

Wij geloven in het bieden van holistische zorg die afgestemd is op de individuele behoeften van elke patiënt. Ons team van ervaren fysiotherapeuten en neurologisch specialisten streeft ernaar om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken. Hierdoor kunnen we een effectieve en duurzame verbetering van de gezondheid bevorderen.

 

Neurologische Fysiotherapie

Onze neurologische fysiotherapie is gericht op het behandelen van patiënten met aandoeningen van het zenuwstelsel, zoals beroertes, multiple sclerose en andere neurologische aandoeningen. We passen evidence-based technieken toe om de mobiliteit, coördinatie en kracht te verbeteren, met als doel de zelfstandigheid van de patiënt te vergroten.

 

Individuele Begeleiding

Elke patiënt is uniek en verdient persoonlijke aandacht. Onze fysiotherapeuten werken samen met u aan een individueel behandelplan dat is afgestemd op uw specifieke situatie en doelen. We streven ernaar om u de tools te geven die nodig zijn om uw gezondheid te optimaliseren en een actieve levensstijl te behouden.

 

Samenwerking met Specialisten

Onze praktijk bevordert een multidisciplinaire aanpak. We werken nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals neurologen, orthopeden en revalidatiespecialisten, om een uitgebreide en geïntegreerde zorgervaring te bieden.

 

Aanmelden voor neurologie fysiotherapie

Maar liefst vijf dagen per week en ook in de avonden kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.

 

Fysiotherapeuten

Isis Albers

Ellen van der Hoek

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?