Burnoutprogramma Arnhem

Burnoutprogramma Arnhem

Is de bekende spreekwoordelijke druppel bij je over de emmer gelopen? Wij helpen je graag.

Gebeurtenissen of situaties die je als bedreigend, spannend of moeilijk ervaart, kunnen stress veroorzaken. Als die situatie van korte duur is, is het niet meteen slecht. Echter: langdurige stress en overspannenheid vragen veel energie. Dit leidt op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten, zoals een gejaagd gevoel, snel geïrriteerd of geëmotioneerd zijn, lusteloosheid of pijn. Na verloop van tijd kun je hier totaal door uitgeput raken.

Physique biedt met het individuele burnoutprogramma handvatten om je lichamelijk en geestelijk beter te laten voelen. Je leert beter om te gaan met stress en we helpen je om je leefstijl te verbeteren, zodat je de uitdagingen die op je pad komen beter aan kunt gaan!

12 weken begeleiding – leren omgaan met stress

Je wordt voor een periode van 12 weken intensief begeleid door een psychosomatische fysiotherapeut en eventueel een psycholoog. De behandeling is gericht op het leren omgaan met stress, verminderen van spanningsklachten, doorvoeren van leefstijlverbeteringen en het richten op persoonlijke doelen. De behandelingen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer. We leveren hierbij maatwerk, waarbij jouw wensen centraal staan!

Een multidisciplinaire aanpak

Je wordt voor een periode van 12 weken begeleid door een team bestaande uit een psychosomatische fysiotherapeut en een psycholoog, eventueel aangevuld met een leefstijlcoach en/ of diëtist.

Na de intakefase heb je, samen met de professionals, persoonlijke doelen opgesteld. Het behalen van deze persoonlijke doelen brengt je naar een beste versie van jezelf. We gaan samen aan de slag met als vertrekpunt jouw mogelijkheden, niet je beperkingen.

Bewezen programma

Het Burnout Programma is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. We bieden onze begeleiding niet alleen op de locatie, maar ook online of op de werkplek aan. Onze professionals van Physique stimuleren en motiveren je 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën.

✔ 1e afspraak altijd binnen 5 werkdagen

✔ Wij scoren op klanttevredenheid een 9,0

✔ We behalen 87% van onze doelstellingen

Vergoeding en kosten

Het Burnoutprogramma is een individueel programma. De kosten zijn afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen bij de psychosomatische fysiotherapeut, psycholoog, leestijlcoach en/ of de diëtist. Bij de intake bij de psychosomatische fysiotherapeut kunnen we meer informatie geven over het aanbevolen behandelplan, de verwachtte aantal behandelingen en de kosten/ vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar. Psychosomatische fysiotherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de dekking van het aantal behandelingen. De meeste zorgverzekeraars dekken tenminste 9 behandelingen. Dit kan per zorgverzekeraar meer of minder zijn. Diëtetiek wordt in de regel voor 3 uur vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Wel dien je hierbij rekening te houden met een eigen risico.

Fysiotherapeut

Hugo Helmes

Aanmelden burnoutprogramma

Je kunt je hieronder aanmelden. Je wordt vervolgens gebeld voor meer informatie en om desgewenst een intake bij de psychosomatische fysiotherapeut in te plannen.

Aanmelden Burnoutprogramma
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?