bewegen met artrose programma Arnhem Noord Zuid en Elst Physique Fysiotherapie

Artroseprogramma Arnhem Noord / Zuid en Elst

Juist bij artrose is regelmatig bewegen belangrijk. Daarom hebben mensen met artrose die regelmatig bewegen betere vooruitzichten dan mensen die dat niet doen. Bewegen houdt uw gewrichten soepel en zorgt ervoor dat uw spierkracht op peil blijft. Daarnaast helpt een goede spierkracht overbelasting van gewrichten te voorkomen. Regelmatig bewegen is bovendien ook goed voor uw algemene gezondheid. Maar met Artrose is het wel belangrijk dat er een juiste begeleiding is en u niet over uw grenzen gaat. Ons Artroseprogramma kan u helpen! Het Artroseprogramma wordt aangeboden in Arnhem Noord, Arnhem Zuid, en Elst. Hieronder meer informatie en de mogelijkheid om direct aan te melden.

Het Artroseprogramma

  • Het programma bestaat uit 12 weken lang 1x per week bewegen onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut.
  • Daarnaast krijgt u advies over zelfstandig bewegen. In Arnhem Noord kunt u onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten. In Arnhem Zuid en Elst kunt u indien gewenst separaat een sportabonnement afnemen voor gebruik van de faciliteiten in het sportcentrum.
  • Door te bewegen kun je pijn verlichten en eventuele beperkingen verminderen. Bovendien houdt het je spieren sterk, je gewrichten soepel en de geest gezond.
  • De trainingsopbouw en oefeningen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers.

Ervaringen

“De aandacht en gerichte begeleiding van Garai gedurende een langere periode heeft veel goeds opgeleverd. Het artrose programma heeft mij een aanzet gegeven om op een juiste manier te blijven sporten. Dank daarvoor!”- Sofie

Vergoeding en kosten

Ons Artroseprogramma wordt bij knie- en heupartrose 12 keer vergoed uit de basiszorgverzekering. Vraag uw huisarts om een verwijzing! Let op: Zorg uit de basisverzekering maakt aanspraak op het eigen risico.

Therapeuten die het Artroseprogramma geven

Kim van Heumen

Garai Hoeve

Katrien Rutgers

Marloes Reesing

Aanmelden Artroseprogramma

Aanmelden Artroseprogramma
Voornaam
Achternaam
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?