Psychosomatisch fysiotherapeut

Achtergrond

Ik ben geschoold en heb ervaring opgedaan als psychosomatisch fysiotherapeut, een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. Naast mijn werk Physique ben ik ook werkzaam in de psychosociale begeleidingshoek als docent bij de HAN en op een eigen opleiding psychosomatiek, het IPT.

Specialisaties

Bij Physique begeleid ik mensen met lichamelijke en mentale klachten die vaak met elkaar samenhangen en vaak relatie hebben met de veranderingen die het leven met zich mee brengt. Soms zijn het stressklachten, een andere keer zijn het lichamelijke klachten door een aandoening, met veel impact op iemand zijn dagelijkse functioneren en het slecht voelen.

De begeleiding is vaak heel persoonlijk en open, dat vind ik bijzonder aan mijn werk. Ik werk zowel lichaamsgericht met onder meer lichamelijke ontspanning- en ademoefeningen als met prettige coachingsgesprekken. Ik vind het belangrijk dat een ieder zich gezien voelt en mijn credo is; als iets niet werkt, stop met doen en het vechten en doe het anders (met soms wat hulp).

Mailys Petrini

Marloes Reesing

Jessie Vonk

Cora Stegman

Mayke Peters

Isis Albers

Sascha Roosen

Daphne Mintjes

Hugo Helmes

Thalita Martens

Bram Berger

Wouter Timmer

Margot de Valk

Martijn Landsaat

Stefanos Gkikas

Jeroen Koenders

Katrien Rutgers

Marja Loor

Anne van Elleswijk

Babette

Eppo te Gussinklo

Garai Hoeve

Klaas van Erp

Ellen van der Hoek

Kim van Heumen

Scout Pfaff

Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?