Psychosomatisch fysiotherapeut

Achtergrond

Ik ben geschoold en heb ervaring opgedaan als psychosomatisch fysiotherapeut, een specialisatie binnen het vak fysiotherapie. Naast mijn werk Physique ben ik ook werkzaam in de psychosociale begeleidingshoek als docent bij de HAN en op een eigen opleiding psychosomatiek, het IPT.

Specialisaties

Bij Physique begeleid ik mensen met lichamelijke en mentale klachten die vaak met elkaar samenhangen en vaak relatie hebben met de veranderingen die het leven met zich mee brengt. Soms zijn het stressklachten, een andere keer zijn het lichamelijke klachten door een aandoening, met veel impact op iemand zijn dagelijkse functioneren en het slecht voelen.

De begeleiding is vaak heel persoonlijk en open, dat vind ik bijzonder aan mijn werk. Ik werk zowel lichaamsgericht met onder meer lichamelijke ontspanning- en ademoefeningen als met prettige coachingsgesprekken. Ik vind het belangrijk dat een ieder zich gezien voelt en mijn credo is; als iets niet werkt, stop met doen en het vechten en doe het anders (met soms wat hulp).

Eppo te Gussinklo

Marja Loor

Klaas van Erp

Cora Stegman

Stefanos Gkikas

Isis Albers

Mayke Peters

Martijn Landsaat

Hugo Helmes

Babette

Katrien Rutgers

Thalita Martens

Scout Pfaff

Jessie Vonk

Kim van Heumen

Wouter Timmer

Anne van Elleswijk

Garai Hoeve

Sascha Roosen

Mailys Petrini

Jeroen Koenders

Bram Berger

Ellen van der Hoek

Margot de Valk

Marloes Reesing

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?