Vacature

Datum:Per direct
Functie: Algemeen Fysiotherapeut
Bedrijf:Physique Preventiecentrum
Plaats:Renkum

Voor onze praktijk met meerdere locaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste algemeen fysiotherapeut(e) die ons team komt versterken op onze locatie in Renkum. Physique is een groeiende praktijk die er naar streeft om met een breed team optimale dienstverlening te kunnen bieden op het gebied van fysiotherapie en leefstijl in Arnhem en omgeving.

Jouw specialisme:
Algemene fysiotherapie

In wat voor team kom je te werken?
Physique heeft een gepassioneerd team van ervaren en startende fysiotherapeuten, allemaal met hun eigen specialisaties. We werken multidisciplinair samen om onze cliënten te begeleiden naar een gezond(er) leven. We bieden onder andere de volgende specialisaties aan: diëtetiek, haptotherapie, osteopathie, manuele fysiotherapie, oedeem-/oncologie fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, leefstijlcoaching, re-integratie en fitness.

Wanneer: Zo spoedig mogelijk.

Wat bieden wij:
– Een arbeidsovereenkomst voor 16-24 uur op maandag, donderdag en eventueel op woensdag.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een lerende organisatie, waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat. Wil je je specialiseren? Wij ondersteunen je graag!
– Een leuke, informele, prettige en gezellige werkomgeving

Wij zijn op zoek naar:
Een afgestudeerde fysiotherapeut geregistreerd in KRF & BIG en affiniteit met hartrevalidatie/patiënten (of bereid een cursus te volgen).
Ervaring met intramed is een must en intramed PLUS is een pré
Commerciële inslag
– Proactief en ondernemend
– Bereidheid om 1 avond per week te werken
– Zelfstandig werken

Heb je interesse? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatiebrief en CV en foto.
Stuur je informatie en motivatie op naar mailys@physique.nl t.a.v. Mailys Petrini-Harris. Mocht je op voorhand nog vragen hebben, kun je ook een appje sturen naar 06-57855787.

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?