Waarom kiezen voor Fit4kids Arnhem?

Omdat een kind met overgewicht of coördinatie problemen zich soms schaamt of gepest wordt, is er de mogelijkheid dat het zich onzeker en eenzaam gaan kan gaan voelen. Een kind dat te zwaar is of moeite met bepaalde handelingen heeft, heeft meestal meer moeite met bewegen en sporten. Het doet minder snel mee aan spelletjes die veel energie kosten. Overgewicht is schadelijk voor de gezondheid van uw kind. Het brengt allerlei lichamelijke en psychische problemen met zich mee.
Daarnaast is het voor kinderen zonder overgewicht belangrijk dat zij plezier ervaren in het sporten. Physique is een preventiecentrum, die alle kinderen met wat voor klacht ook wilt helpen. Door de groep te mixen wordt er geen onderscheid gemaakt en staat plezier in bewegen centraal. Bij Fit4kids hoeft uw zoon of dochter zich niet te schamen! De kinderen zullen in een groep van maximaal 10 kinderen een gevarieerd sportaanbod aangeboden krijgen, om zo het plezier in sporten naar boven te halen. Elke training is anders. Na Fit4kids kunnen de kinderen eventueel doorstromen naar Jeugdfitness.

Voor wie?

Ons Fit4kids programma is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, met of zonder overgewicht.

Vergoeding en kosten

  • U betaalt een eigen bijdrage van € 10,- euro per 4 weken. Er worden 3 behandelingen voor oefentherapie en diëtetiek ingepland.
  • U krijgt een oefentherapie intake, midden-evaluatie en eindevaluatie, dit valt onder uw aanvullende verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd, dan komt het voor eigen rekening. Klik hier voor de tarieven.
  • U krijgt een intake bij de diëtiste, midden-evaluatie en eindevaluatie, dit valt in uw basisverzekering tot 3 uur. Let hierbij op dat u hierover eigen risico moet betalen. Sommige verzekeraars hebben in hun aanvullend pakket nog extra vergoedingen voor voedingsadvies. De diëtiste zal in samenspraak met u kijken of u er nog meer zittingen nodig zijn.

Lestijden

Bekijk het lesrooster voor de lestijden.

Aanmelden Fit4kids

Meld uw zoon of dochter hieronder geheel vrijblijvend aan en u wordt gebeld voor het maken van het intakegesprek met de instructeur.

Aanmelden Fitkids
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?