Datum:7 februari 2022
Functie:Arbeidsfysiotherapeut (i.o.) of Algemeen Fysiotherapeut met affiniteit met arbeidsfysiotherapie    
Bedrijf:             Physique Preventiecentrum/ TIGRA Arnhem.
Plaats:Arnhem

Voor onze groeiende praktijk in ons gezondheidscentrum in Arnhem Noord zijn wij op zoek naar een arbeidsfysiotherapeut (i.o.) of fysiotherapeut met affiniteit met arbeidsfysiotherapie.

Jouw specialisme:
Het is voor ons belangrijk dat je energie haalt uit mensen helpen werkfit te maken en dat je het leuk vindt om jouw expertise voor werknemers en werkgevers in te zetten. Het is een pré als je ook preventieve medische onderzoeken en werkplekonderzoeken kan uitvoeren of hier in ieder geval open voor staat om die te leren uitvoeren. Bij het inzetten en adviseren van interventies neem jij een sturende rol op je.  Het werk is erg afwisselend. Zo train je de ene keer binnen met een client en wandel je de andere keer in ons prachtige buitengebied. Op weer een ander moment ben je buiten de deur op weg naar een bedrijf.  We zoeken een ervaren fysiotherapeut met een werkervaring van minimaal 1-5 jaar.  We zoeken een ervaren arbeidsfysiotherapeut met een werkervaring van minimaal 1-5 jaar. We staan ook open voor een algemeen fysiotherapeut die de opleiding arbeidsfysiotherapie doet of een sterke affiniteit heeft met arbeidsfysiotherapie.

Met wie: Je werkt nauw samen met collega’s met verschillende specialisaties. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid. Ook werk je samen met andere disciplines, zoals: diëtetiek, sportgeneeskunde, leefstijl coaching en psychologie.

Missie: Wij hebben als TIGRA Nederland de missie alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen.

Wanneer: Zo spoedig mogelijk.

Voor hoeveel uur: 24 uur. In overleg meer uren mogelijk. Beloning kan op basis van ZZP of dienstverband. Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring. Je krijgt een interne opleiding bij TIGRA tot adviseur Arbeid & Gezondheid. 

Wie zoeken wij: Afgestudeerde fysiotherapeut geregistreerd in een kwaliteitsregister en BIG en affiniteit met arbeid gerelateerde klachten of een arbeidsfysiotherapeut.

Ervaring met Intramed is een pré.
– Commerciële inslag.
– Proactief en ondernemend.
– Zelfstandig werken/ eigen verantwoordelijkheid.

Heb je interesse? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatiebrief, CV en foto! Stuur je informatie en motivatie op naar wouter@physique.nl.

Meer info over ons bedrijf: www.physique.nl, www.fysiophysique.nl en www.tigra.nl

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?