AYURVEDISCH CONSULT of gewoon een GEZONDHEIDSCHECK

1 keer in de maand huurt Sri Sri Ayurveda een ruimte bij Physique. Hieronder beschrijven zij wat zij voor u kunnen doen:

Nadi Pariksha – de polsdiagnose – is een eeuwenoude ayurvedische techniek, waarbij ik door een aantal vingers op de pols te leggen, een accuraat en uitgebreid beeld krijg van je fysieke en mentale gezondheidssituatie. Het geeft niet alleen inzicht in je huidige gezondheid maar ook in de mogelijke gezondheidsrisico’s.
Ik bepaal je constitutie – je natuur – en de onderliggende oorzaak van mogelijke disbalansen, waardoor ik de oorzaak en niet de symptomen aanpak.
We bespreken samen hoe je weer in balans kan komen middels een voedings- en lifestyle advies al dan niet ondersteund door ayurvedische voedingssupplementen, vitamines en massages. Het advies is geheel persoonlijk, wat jouw lichaam nodig heeft om zo optimaal en gezond mogelijk te functioneren en fit en vitaal door het leven te gaan.

Ayurveda zegt dat als je in balans bent je veel kwalen en ziektes kunt voorkomen.
Kiran Sreevalsan zal aanwezig zijn in Arnhem. Hij behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore.

ONLINE CONSULT BOEKEN: https://www.srisriayurveda.nl/agenda_consult_boeken
Kosten ayurvedisch consult: €58,- (3 t/m 12 jaar €33,-) duur 25 minuten.
Contact: www.srisriayurveda.nl; 06 – 11 397 334 / 070 – 262 98 84 / info@srisriayurveda.nl

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?