SRI SRI AYURVEDA – Kiran Sreevalsan

Wist je dat niet alles wat gezond is, gezond hoeft te zijn voor jou?

Wist je dat de juiste voeding en lifestyle kunnen voorkomen dat je klachten of ziektes krijgt of ze wellicht kunnen verhelpen. Ayurveda erkent 6 stadia’s in ziek worden, en weet wat er kan ontstaan voordat het zich openbaart.

Ayurveda betekent kennis van het leven. De Wereldgezondheid Organisatie (WHO) erkent ayurveda als ’s werelds oudste (meer dan 5.000 jaar), traditionele, wetenschappelijk en holistische geneeskunde, met als doel gezondheid te behouden en de oorzaak van de ziekte aan te pakken. De basis filosophie van Ayurveda is dat er geen klachten of ziekten ontstaan als we in balans blijven. Juiste voeding en een juiste manier van leven voor jou lijf zijn belangrijk om lichaam en geest in balans of gezond te houden.

Kiran Sreevalsan was vijf jaar lang hoofd van het Sri Sri Ayurveda centrum in Kerala, waar hij met soms 60 patiënten per dag een veelgevraagd specialist was. Inmiddels geeft hij al weer meerdere jaren consulten in Nederland en regelmatig lezingen waarin hij helder en toegankelijk de basisprincipes van Ayurveda uiteenzet.

Hij behaalde zijn Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) met als specialisatie polsdiagnose aan het Sri Sri College of Ayurvedic Science in Bangalore.

Maandelijks op de dinsdag geeft hij gezondheidscheck of ayurvedische consulten door middel van een polsdiagnose bij Physique. Doel is u klacht vrij te houden of klacht vrij te krijgen. Ayurveda bestrijdt de onderliggende oorzaak en niet de symptomen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar het tabje therapie of website www.srisriayurveda.nl,
06 – 11 397 334 / 070 – 262 98 84 / info@srisriayurveda.nl.

ONLINE CONSULT BOEKEN: https://www.srisriayurveda.nl/agenda_consult_boeken
Vergoeding is doorgaans grotendeels mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering.
Het consult is in het Engels en kan vertaald worden.

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?