Per 1 mei neemt Fysio Physique Fysiotherapie Stoopendaal bij Complete Body in Oosterbeek over. Mike Stoopendaal, oud eigenaar van de praktijk, blijft werken bij Physique. Hij blijft onveranderd de dienstverlening aanbieden die u van hem gewend bent. Daarnaast wordt het team in Oosterbeek versterkt door fysiotherapeute Jessie Vonk.

Wij zijn Mike Stoopendaal en Jessie Vonk, fysiotherapeuten in Oosterbeek, en dagelijks zie we mensen in de praktijk die door pijn en/of beperkingen niet kunnen doen wat ze zo zouden willen doen. Voor ons is fysiotherapie meer dan alleen behandelen of masseren. De aanpak richt zich naast behandelen en masseren op het nastreven van een gezonde levensstijl. De juiste voeding en voldoende beweging zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Persoonlijke aandacht op basis van oprechte interesse kenmerken onze aanpak en behandelingen.

Als fysio Oosterbeek werkt Fysio Physique nauw samen met sportschool Complete Body. In dit fraaie pand aan de Valkenburglaan in Oosterbeek, ontvangen we mensen met uiteenlopende klachten in onze moderne praktijkruimte. Deze sportieve omgeving is bij uitstek de plek om te werken aan je herstel. En meer dan dit! Er werken meer therapeuten op deze plek, waarbij regelmatig de samenwerking wordt gezocht als dit jouw herstel ten goede komt. Zo kunnen wij je als fysiotherapeut bijvoorbeeld in contact brengen met een diëtiste of een personal trainer. Alles met maar één doel, namelijk zorgen dat jij zo snel mogelijk van je klachten af bent. Of op zijn minst minder pijn ervaart bij het bewegen.

Adres:

Complete Body
Valkenburglaan 1a
6861 AH Oosterbeek
026-3700243

Openingstijden

Dinsdag van 9:00 uur tot 21:00 uur
Woensdag van 9:00 uur tot 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

 

Specialisaties

Op onze locatie in Oosterbeek kunt u terecht voor de volgende specialisaties:

Route

Op onze locatie aan de Dennenkamp in Oosterbeek kun je terecht voor Oefentherapie. Onze ervaren oefentherapeute Mayke Peters is aanwezig op dinsdagochtend.

Adres

De Dennenkamp
Gen.Urquhartlaan 18 N
6861 CG Oosterbeek
026-3700243

Over Oefentherapie

Klik hier voor meer informatie over oefentherapie.

Openingstijden

Dinsdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Route

Mike Stoopendaal

Fysiotherapeut

Jessie Vonk

Fysiotherapeut

Mayke Peters

Oefentherapeut

Scout Pfaff

Leefstijlcoach
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?