Overname Praktijk voor fysiotherapie Cora Stegman

Per 1 september 2022 neemt Physique Preventiecentrum 2 fysiotherapie vestigingen over van Praktijk voor Fysiotherapie Cora Stegman in Otterlo en Wekerom.

De overname van de praktijk voor fysiotherapie Cora Stegman past goed in de groeistrategie van Physique om regionaal verder uit te breiden. Physique wil in regio Arnhem een netwerk vormen van kwalitatief hoogwaardige praktijken. Physique streeft dan ook naar overnames van praktijken die dezelfde ambitie hebben en waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. De Praktijk voor Fysiotherapie Cora Stegman biedt lokaal een breed scala aan behandelingen en heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in dienst.

Cora Stegman, praktijkhouder: “Ik ben erg blij met de overname door Physique. Door aan te sluiten bij Physique kunnen we de praktijk verder laten groeien en ook uitbouwen naar meer multidisciplinaire zorg. Ik blijf als oud praktijkeigenaar de komende jaren werken bij Physique. We kijken als team erg uit naar alle mogelijkheden die deze overname biedt. Zo zullen we onze dienstverlening verder uitbreiden met diverse fysiospecialisaties, maar er zal ook een diëtist en leefstijlcoach bij het team gevoegd worden, zodat we nog breder onze klanten kunnen bijstaan bij het verkrijgen van een betere kwaliteit van leven, door bijvoorbeeld een gezondere leefstijl. Met de samenwerking met het team van Fysio Physique verwachten we op korte termijn diverse aanvullende beweegprogramma’s te kunnen gaan aanbieden zoals leefstijlcoaching (GLI), het artroseprogramma en het rugprogramma.”

Eugène Bongers, directeur van Physique: “Ook ik ben erg verheugd met deze overname. Hiermee versterken we onze regionale positie en ons team van specialisten. De komende jaren zullen er waarschijnlijk meer praktijken uit de regio worden toegevoegd aan de fysiotherapiedivisie van Physique Preventiecentrum BV. Uitgangspunt hierbij is dat we fysiotherapeuten zo veel mogelijk ontzorgen bij het declareren van de zorgvergoedingen en alles wat komt kijken bij het ondernemen. Daarnaast kunnen we de patiënten een breed scala van specialisaties aanbieden, binnen een multidisciplinair team.”

Vorig bericht
Gezond ouder worden
Volgend bericht
Multidisciplinaire samenwerking werpt zijn vruchten af
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?