Multidisciplinaire samenwerking werpt zijn vruchten af

Als multidisciplinair centrum vinden we het belangrijk om onze krachten te bundelen zodat we onze klanten optimale zorg kunnen bieden. John heeft onlangs een motorongeluk gehad en vertelt hoe onze medewerkers samen werken om hem te helpen herstellen.

“Bij een motorongeluk heb ik onder andere letsel aan mijn schouders, duim en beide knieën overgehouden. Bij het ziekenhuis gaven ze aan dat ik alleen een gebroken teen had, maar bij de sportarts bij Physique bleek er meer aan de hand te zijn. Ik ben al eerder goed geholpen bij Physique dus daarom ging ik hier weer heen. De sportarts heeft mij na behandeling doorgestuurd naar de fysio. Ik wordt nu door meerdere fysiotherapeuten behandeld, waaronder de oedeemtherapeut, manueeltherapeut en algemeen fysiotherapeut. Zij luisteren goed naar me en werken goed samen om mijn klachten te verminderen. Daarnaast hebben zij contact met de sportarts. Zo zorgen ze ervoor dat ik op de juiste manier kan revalideren en niet over mijn grenzen heen gaan. Ze zijn recht door zee en eerlijk. Ik zou Physique aan iedereen aanraden.”

Wil jij ook weten wat onze professionals voor jou kunnen betekenen? Bel dan naar 026-3700243 of vul ons afspraakformulier in.

Vorig bericht
Overname Praktijk voor fysiotherapie Cora Stegman
Volgend bericht
Verhelp spier- en peesklachten met het vliegwiel!
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?