Bewegen met Artrose - fysiotherapie Physique Arnhem Noord Zuid en Elst

Nieuw! Artroseprogramma 12x vergoed door zorgverzekering

Juist bij artrose is regelmatig bewegen belangrijk. Mensen met artrose die regelmatig bewegen hebben betere vooruitzichten dan mensen die dat niet doen. Bewegen houdt uw gewrichten soepel en zorgt ervoor dat uw spierkracht op peil blijft. Een goede spierkracht helpt overbelasting van gewrichten te voorkomen. Regelmatig bewegen is daarnaast ook goed voor uw algemene gezondheid.

Bij Physique kunt u op vele manieren bewegen; zelf of in groepsverband. In het algemeen zijn alle beweegvormen goed waarin veelzijdig wordt bewogen. Goede activiteiten zijn bijvoorbeeld wandelen, fietsen en activiteiten in het water. Ook yoga, begeleid fitness of andere activiteiten in ons fitnesscentrum zijn heel geschikt voor mensen met artrose. Hieronder een overzicht wat wij bij Physique bieden:

Artrose programma – vergoed door zorgverzekeraar

De 12x begeleiding van de fysiotherapeut bij ons Artroseprogramma wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Meer info over het Artrose programma onder begeleiding van de fysiotherapeut: https://www.physique.nl/artrose

Hydrotherapie – zwembad Valkenhuizen

Ook bieden we Hydrotherapie aan in het zwembad Valkenhuizen naast Physique: https://www.physique.nl/hydrotherapie

Fysiofit

Verder bieden we ook een speciaal Fitness programma aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. https://fysiophysique.nl/fysiofit-arnhem. UNIEK in Arnhem.

Yoga

Maar ook Yoga kan goed passen. Yoga is niet gericht op prestatie en daarmee geschikt voor mensen met artrose. De verschillende bewegingen werken ontspannend en zorgen ervoor dat uw spieren soepeler worden. Ook is yoga helend, aangezien het mensen (met artrose) leert goed te bewegen binnen de eigen grenzen. Onze yoga docent bij Physique houdt goed rekening met uw klachten en zorgt ervoor dat u geen oefeningen doet die belastend voor u zijn. https://www.physique.nl/lessen/hatha-yoga-arnhem. En een yoga proefles is altijd gratis online aan te vragen.

GRATIS gebruik van fitness faciliteiten bij fysiotherapie

Bij Physique mag je GRATIS gebruik maken van alle fitness faciliteiten als je 1x per week begeleid wordt door een fysiotherapeut.

Advies nodig? Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Heb je Artrose en wil je een persoonlijk advies hoe jij het beste kan bewegen? Maak een intakeafspraak met een van onze fysiotherapeuten. https://fysiophysique.nl/maak-een-afspraak

Vorig bericht
Leefstijlcoaching (GLI) vergoed door zorgverzekeraar bij Physique
Volgend bericht
Bewegen met kanker helpt!
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?