bewegen met artrose programma Arnhem Noord Zuid en Elst Physique Fysiotherapie

Artroseprogramma is een succes!

Sinds 1 januari 2018 kunnen mensen met heup- en/of knie artrose 12 behandelingen voor fysiotherapie krijgen uit de basisverzekering. Sindsdien zijn wij bij Physique Preventiecentrum gestart met het artroseprogramma. Hierin gebruiken wij die behandelingen om u te helpen met uw klachten die ontstaan door deze artrose. Sinds het invoeren van deze behandelingen hebben wij talloze mensen kunnen helpen om hun klachten te verminderen, helemaal klachtenvrij te worden en zelfs een operatie voor een heup- of knieprothese kunnen uitstellen. Binnen deze behandelingen helpen we u ook op weg om na de fysiotherapeutische behandelingen zo lang mogelijk de positieve effecten te behouden. Tijdens het behandeltraject mag u gratis sporten bij ons om het programma zo effectief mogelijk te maken.

Zo hebben we onder andere deze man geholpen die het volgende zegt: “Ik ben begonnen met het programma omdat ik in mijn linker knie een prothese heb gekregen, maar nu ook last krijg van de andere knie. De arts zegt dat ook aan deze kant een prothese zou moeten, maar hier wil ik niet zomaar aan geloven. Sinds ik ben begonnen met het programma zijn mijn klachten aan mijn rechter knie zodanig afgenomen dat ik nu zelfs minder klachten heb aan de knie waaraan ik nog niét geopereerd ben. Voorheen heb ik ook wel injecties gehad maar het effect hiervan was altijd tijdelijk. Nu heb ik het gevoel dat ik met de oefeningen van de fysiotherapeut echt een lange termijn effect kan behouden. Een operatie zou ik nu niet overwegen als het zo goed blijft gaan.”  

Twijfelt u of dit ook voor uw klachten iets kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op voor een intake.

Vorig bericht
Tips voor een gezonde barbeque!
Volgend bericht
Waarom sporten bij kanker?
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?