Praktijk gesloten i.v.m. Corona

Geachte patiënten,

Gisteravond heeft de branche organisatie voor de Fysiotherapie KNGF haar adviezen aangescherpt. Het bestuur heeft besloten dat behandeling van patiënten die geen symptomen van een coronabesmetting vertonen, ook niet meer mogelijk is.

Dit houdt in dat we in ieder geval tot 6 april patiënten alleen nog op afstand mogen begeleiden. We zullen dit doen via digitale middelen zoals telefonische consulten, video-bellen en oefenschema’s via de Huiswerkoefeningen-app (HWO app). Videobellen kan op dit moment helaas alleen nog voor mensen met een IOS (Apple) besturingsysteem. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor Android telefoons, hopelijk nog voor eind mei/ begin april.
Face to face behandeling kan alleen met de benodigde beschermingsmiddelen, waar onze praktijk helaas niet over beschikt.

Uw fysiotherapie afspraken tot 6 april komen te vervallen. Uw therapeut zal telefonisch contact met u opnemen om te overleggen wat de beste mogelijk optie is op dit moment. De diëtist zal uw bestaande afspraken telefonisch afhandelen.

We betreuren dat het zo abrupt gebeurt maar de ontwikkelingen rondom Covid-19 gaan snel en we moeten snel reageren.

Met vriendelijke groet,

Team Fysio Physique
e: fysio@physique.nl
i: www.fysiophysique.nl

Vorig bericht
Coronamaatregelen
Volgend bericht
Gezond hardlopen!
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?