Overname fysiotherapie Jeroen Koenders

Per 1 maart 2023 neemt Physique Preventiecentrum de praktijk Fysiotherapie Koenders over.  De praktijk is centraal gevestigd in het gezondheidscentrum te Renkum. Jeroen Koenders, oud eigenaar van de praktijk, blijft werken bij Physique en onveranderd zijn diensten aanbieden aan het inmiddels trouw opgebouwde klantenbestand in Renkum en Heelsum.

De overname van Fysiotherapie Koenders past goed in de groeistrategie van Physique om regionaal verder uit te breiden. Physique wil in de regio van Arnhem in een straal van 50km een netwerk vormen door overnames van kwalitatief hoogwaardige praktijken. Wij zoeken dan ook overnames van praktijken die dezelfde ambitie hebben en waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. De fysiotherapiebranche staat op vele vlakken onder druk. Door de handen in een te slaan sta je samen sterker. De overname van Fysiotherapie Koenders is hier een goed voorbeeld van. Fysiotherapie Koenders biedt lokaal een breed scala aan behandelingen en is gespecialiseerd in:

  • Algemene fysiotherapie;
  • Manuele fysiotherapie;
  • Orofaciale fysiotherapie;
  • Handentherapie
  • Extended Scope.

Jeroen Koenders, oud praktijkhouder:
“Ik ben erg blij met de overname van mijn praktijk door Physique. Door de aansluiting bij Physique hoef ik mij niet meer bezig te houden met de diverse randzaken die bij een eigen fysiotherapiepraktijk komen kijken als inkoopcontracten, financiële administratie, ICT, marketing etc. Ik blijf als oud praktijkeigenaar werken bij Physique en heb vanaf 1 maart mijn handen vrij om als fysiotherapeut te doen wat ik het liefste doe, mensen behandelen en helpen. Door de overname en samenwerking met een groter team kan ik mijn klanten vanaf heden ook een meer multidisciplinaire aanpak bieden. Ik kijk hier erg naar uit.”

Eugene Bongers, Directeur van Physique:  “Ook ik ben erg verheugd met deze overname en met de toevoeging van Jeroen Koenders bij ons multidisciplinaire team van Physique. Hiermee versterken we onze regionale positie en ons team van specialisten. Jeroen Koenders is een zeer ervaren manueel en orofaciaal fysiotherapeut en zijn extended scope visie past perfect bij onze organisatie waarbij we streven naar samenwerking met meerdere disciplines.

Dit jaar worden er naar verwachting meer praktijken uit de regio toegevoegd aan de fysiotherapiedivisie van Physique Preventiecentrum BV. Uitgangspunt hierbij is dat we fysiotherapeuten zo veel mogelijk ontzorgen bij het declareren van de zorgvergoedingen en alles wat komt kijken bij het ondernemen. Daarnaast kunnen we de patiënten een breed scala van specialisaties aanbieden, binnen een multidisciplinair team zoals manuele, kinder-, bekkenbodem, oedeem, oncologie, geriatrie, oefen en arbeids-/ bedrijfsfysiotherapie en chronische zorg.“  

Vorig bericht
Verhelp spier- en peesklachten met het vliegwiel!
Volgend bericht
Overname fysiotherapie Stoopendaal
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?