EPTE bij peesblessures

Peesklachten kunnen erg hardnekkig zijn. Soms lijkt het alsof er niets is waardoor je er van af kunt komen. Last van je achillespees, tenniselleboog, hielspoor, kniepees of schouderpezen? Heb jij alles al geprobeerd en ben je nog steeds niet klachtenvrij? Dan is EPTE® misschien de oplossing voor jouw klacht. Een innovatieve en veilige manier om van je chronische peesproblemen af te komen.

Door middel van een echo zoeken we het aangedane gebied. Met een dun naaldje in de pees zorgt een lichte stroom voor een effect waardoor de pees weer nieuwe bindweefsel vezels gaat aanmaken. Ook al is die pees al jaren pijnlijk. Door de wetenschappelijk effectief bewezen oefenmethodiek helpen we de pees ook weer sterk “trekvast” te worden.

Wij bieden al meer dan 2,5 jaar EPTE aan en hebben hier veel mooie resultaten behaald bij mensen die soms al jaren klachten hadden. Benieuwd of EPTE ook iets voor jou is? Neem vooral contact met ons op. Dan kijken we samen of een behandeling met EPTE jou van je klacht af kan helpen, of dat we op een andere manier iets voor je kunnen betekenen.

Vorig bericht
Fysio Physique nu ook in Nijmegen!
Volgend bericht
Littekens en oedeem
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?