Om onze dienstverlening te optimaliseren en onze kwaliteit te waarborgen, hebben we verschillende samenwerkingen met allerlei partijen. Met deze partijen wisselen we kennis uit, doen we opleidingen en werken we samen.

Chronisch Zorgnet

Physique is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Dans Medisch Zorgnetwerk

Physique is aangesloten bij het Dans Medisch Zorgnetwerk. Het Dans Medisch Zorgnetwerk is een initiatief van het Sport Medisch Centrum JBZ en Joost van Megen, voormalig gezondheidscoördinator van dansacademie ArtEZ. Zij brengen de danser en de professional in de medische zorg samen. Zij zorgen voor dansmedische zorg van hoge kwaliteit door professionals met ruime ervaring in dansmedische zorg, met de benodigde snelheid en op de juiste plaats.

Blessurewijzer

Blessurewijzer(opgericht door Maxfysio) is een samenwerkingsverband van Fysiotherapeuten verspreid over Nederland.

Wij bieden hulpmiddelen zoals braces, die wij uit voorraad kunnen leveren. U kunt daardoor ter plekke het juiste product aanschaffen voor uw klacht. Zo kunt u in Arnhem snel terecht voor een goed hulpmiddel dat bij u past. Dus geen gedoe met het heen en weer zenden van pakketjes maar gewoon de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten.

www.blessurewijzer.nu

Medinova kliniek klein Rosendael

Wij werken nauw samen met de orthopedisch chirurgen van Medinova kliniek in Arnhem. Door de korte lijntjes hebben wij regelmatig onderling contact over patiënten. We volgen daarbij ook bijscholingen bij Medinova kliniek en kijken soms mee met operaties. Hierdoor kunt u vaak sneller terecht voor uw klacht(en).

www.medinova.com

Orthoparc

Naast onze samenwerking met Medinova werken wij ook samen met orthoparc, wat zich nu bevindt in de kliniek in Klein Rosendael. Ook hier hebben we korte lijntjes en veel contact. En kijken we een keer een dagje mee met 1 van de orthopedisch chirurgen om onze kennis te verbreden.

www.orthoparc.nl

Rijnstate

Wij werken samen met Ziekenhuis rijnstate voor verschillende aandoeningen. Zo zijn wij lid van het COPD netwerk vanuit Rijnstate, zitten we in het Voorste Kruisband (VKB) Netwerk en werken we nauw met de orthopedisch chirurgen. De doelstelling is om kennis te delen en gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde protocollen.

www.rijnstate.nl

Oncologienetwerk Arnhem-Noord

Wanneer u te maken krijgt met kanker verandert er veel in uw leven en komt u vaak in contact met meerdere zorgverleners.  Dan is een goede samenwerking van belang. Onze oedeem-/ oncologisch fysiotherapeute is daarom aangesloten bij het Oncologisch netwerk Arnhem – Noord, waarin zij samenwerkt met een team van gespecialiseerde zorgverleners.

Mouchart

en podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen en natuurlijk het looppatroon. Dit kunnen ook klachten hogerop in het lichaam zijn. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en rugklachten. Door verkeerd gebruik kan bijvoorbeeld een overbelasting van een spier of gewricht ontstaan.

Ook behandelen wij huid- en nagelaandoeningen en geven wij preventieve adviezen. Bij elke behandeling zal de podotherapeut zijn/haar uiterste best doen uw klachten te verminderen of op te lossen.

www.podotherapie-arnhem.nl

OCA – Poliklinische Revalidatie

Wij werken samen met OCA Duiven-Arnhem voor poliklinische revalidatie bij o.a. chronische pijn- en vermoeidheid. Bij OCA Duiven-Arnhem staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het revalidatietraject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

https://oca.nl/duiven-arnhem

TIGRA – Voor de duurzame inzetbaarheid van personeel

TIGRA Arnhem is onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk en een zelfstandig onderdeel van Fysio Physique. TIGRA vergroot de duurzame inzetbaarheid van werknemers door hen te helpen blijvend vitaal te zijn (of weer te worden) en optimaal en met plezier te functioneren. Nu en in de toekomst.

www.tigra-arnhem.nl

Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?