Fysiotherapie Miriam Donders en Physique Preventiecentrum slaan de handen ineen

Vanaf 1 januari maakt Fysiotherapie Miriam Donders, ook bekend als FMD+, deel uit van Physique Preventiecentrum, een fitness- en gezondheidscentrum in Arnhem en omstreken. Met de twee fysiopraktijken van FMD+ in Huissen en Rheden komt het totaal aantal fysiotherapievestigingen van Physique op twaalf. Hiermee wordt de toch al sterke regionale positie van het fitness- en gezondheidscentrum nog verder vergroot.

Fysiotherapie Miriam Donders is een gerenommeerde fysiopraktijk met een bijzondere visie. Deze is gebaseerd op het positieve gezondheid principe van Machteld Huber. Dit houdt in dat de fysiotherapeuten zich niet alleen richten op de lichamelijke klacht maar ook op de achterliggende oorzaken ervan. Zo is er aandacht voor onder andere de thuis- en werksituatie, hobby’s en sociale contacten van de patiënt. Deze aanpak is werpt zijn vruchten af en maakt dat FMD+ een begrip is in de regio.

Naamgever Miriam Donders en haar zaken- en levenspartner Patrick van Dijk hebben de afgelopen 30 jaar samen de praktijk opgebouwd tot wat het nu is; twee moderne vestigingen en een multidisciplinair team van fysiotherapeuten met specialismen variërend van algemene fysiotherapie tot neurorevalidatie en oncologiefysiotherapie.

Over de fusie leggen ze uit:
“Fysiotherapie is een prachtig vak dat voortdurend in beweging is en zich aanpast aan de behoeften van alle tijden. We zijn trots op wat we de afgelopen 30 jaar hebben bereikt, maar we kijken ook naar de toekomst en we zijn constant op zoek naar hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren voor onze cliënten. Met deze fusie geven we hen toegang tot een groter team van specialisten en andere diensten zoals medisch fitness, leefstijlcoaching en revalidatiemogelijkheden. Verder verandert er eigenlijk niet veel. De naam en logo van FMD+ blijven gehandhaafd evenals het vertrouwde team van specialisten. De identiteit en visie van FMD+ blijven hetzelfde. Dat vinden wij belangrijk omdat dat hetgeen is waarom onze klanten voor ons kiezen. Eugène staat daar vierkant achter waardoor we het met een gerust hart aan hem overdragen. Eén plus één is echt drie. Onze patiënten worden er beter van en dat geeft ons een goed gevoel”.

Eugène Bongers, eigenaar van Physique Preventiecentrum en Fysio Physique, voegt hieraan toe:
“Deze strategische overname bevestigt de leidende rol die ons multidisciplinaire gezondheidscentrum vervult in de regio en breidt ons verzorgingsgebied enorm uit. Met de twee praktijken van FMD+ bedekken we nu de gehele stadsregio Arnhem. De visie van FMD+ sluit heel goed aan bij onze eigen werkwijze en visie. Het voelde dan ook als een enorme kans om dit team specialisten aan onze organisatie toe te voegen. We breiden niet alleen uit, maar het team van FMD+ brengt ook een erfenis van toewijding en expertise in. Daar kunnen we allemaal van leren. We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst waarin we blijven streven naar het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten.”

Vorig bericht
Verzekeren voor fysiotherapie in 2024
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?