Nieuw bij Fysio Physique Arnhem: Echografie, Shockwave, Epte en Vliegwieltraining

Physique is door afronding van alle opleidingen een Spier-Pees specialist. De combinatie en kennis van echografie, shockwave, epte en vliegwieltraining in Arnhem is uniek. Hiermee kunnen wij jou als klant nog beter helpen. Hier zijn we trots op. Om vrijwel elk spier- en peesprobleem aan te kunnen pakken en Physique een échte spier-pees specialist te mogen noemen, zijn onze therapeuten Jur en Mailys begin dit jaar gestart met diverse opleidingen en zijn ze nu bezig de nodige ervaring op te doen met:

  • Musculoskeletale echografie
  • Shockwave therapie
  • Epte (percutane elektrolyse)
  • Vliegwiel (Flywheel) training

De interactie tussen deze 4 domeinen maakt de behandeling van spier- en peesklachten vele malen effectiever. Doordat de belangrijkste opleidingen inmiddels zijn afgerond bieden we vanaf heden Echografie, Shockwave en Epte aan.

Shockwavetherapie bewezen effectief

Shockwavetherapie is dé behandelmethode voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. Denk hierbij aan behandeling van hielspoor, achillespees blessure, tennisarm, spasme, schouderklachten etc. Shockwavetherapie is wetenschappelijk bewezen effectief en werkt snel. Vaak zijn er slechts 3 tot maximaal 5 behandeling nodig om de behandeling te laten aanslaan. Physique maakt gebruik van intern opgestelde behandelprotocollen voor het beste behandelresultaat.

Aanmelden voor Echografie, Shockwave, EPTE en Vliegwieltraining

Maar liefst vijf dagen per week en ook in de avonden kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.

Volgend bericht
Diabetesfit start weer in april in Arnhem en Elst
Chat openen
Vraag of afspraak afzeggen 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?