Vanaf november zal sportmasseur Arie van Hal een ruimte huren bij Physique om sportmassages te geven. Hieronder stelt hij zichzelf voor:

Ik ben Arie, ik heb ruim 10 jaar ervaring met massage, en vind het erg leuk om dit te doen en iedereen daar kennis mee te laten maken. Natuurlijk ben ik in het bezit van het diploma voor sport-massage. Ik behandel iedereen zorgvuldig en met aandacht en respect.

Zoals algemeen bekent is heeft het ondergaan van een goede massage een zeer positief effect voor het gehele lichaam, en ook voor de geest is het zeker aan te bevelen. Ook kun je bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, hoeft natuurlijk niet speciaal na het sporten maar kan gewoon als je daar zin in hebt.

Vanaf november ga ik ook masseren bij Physique. Het is dan mogelijk om daar een afspraak met mij te maken op de dinsdag en donderdag tussen 17.00 en 21.00 uur.

Hier voor kun je me mailen voor een afspraak. Bellen,sms, and Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk. Ik kan je dan meestal te woord staan tussen 14.00 en 20.00. Voor en na deze tijden ben ik niet bereikbaar.

De kosten zijn:
1 uur massage 45€
1,5 uur massage 60€

Mijn gegevens:
arie.arnhem@gmail.com
06-57311242

Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?