Ervaart u de laatste tijd veel stress, kunt u moeilijk slapen, voelt u zich neerslachtig of zelfs depressief? Misschien heeft u last van een burn-out of een andere stress gerelateerde aandoening? Als u een of meerdere van deze symptomen bij uzelf, bij één van uw patiënten of bij één van uw medewerkers herkent, dan kan Runningtherapie Arnhem een oplossing zijn. Wilt u meer weten over runningtherapie, ga dan naar www.runningtherapiearnhem.nl.

Wat is runningtherapie?

Runningtherapie motiveert, inspireert en geeft kracht!
Runningtherapie is een therapie waarbij, onder deskundige begeleiding, lopen wordt ingezet als interventie. Runningtherapie kan wandelen en rustige duurlopen zijn, beide gebaseerd op persoonlijke en haalbare doelen. Runningtherapie Arnhem biedt runningtherapie aan als individueel traject en in een kleine groep. Het doel is om regelmatig en gedoseerd te bewegen zodat, mede door een rustige opbouw, het gewenste effect wordt bereikt. Daarnaast is het belangrijk om te ontspannen en plezier te hebben in het lopen. Daarom lopen we in een bosrijke omgeving, die vanuit uw startlocatie van Physique in Arnhem makkelijk bereikbaar is. Bij runningtherapie streeft u niet naar een prestatie om harder of verder te lopen, maar naar de prestatie om meer rust en balans in uw dagelijkse leven te vinden.

Onze aanpak

Wij bieden u een coachingstraject van 12 weken aan waarbij u wordt begeleid door een runningtherapeut. Naast de wekelijkse loopsessies met de runningtherapeut loopt u zelf ook nog 1 keer per week. Via een trainingsplan wordt het lopen in 12 weken, stap voor stap, opgebouwd. Afhankelijk van uw (fysieke) conditie starten we met wandelen om in een latere fase over te gaan naar hardlopen. Het kan ook zijn dat we direct starten met hardlopen.
Regelmatig wordt de voortgang met elkaar afgestemd, hetgeen kan leiden tot het aanpassen van het trainingsplan. Aan het einde van de 12 weken is er een eindevaluatie waarbij we het bereikte effect bepalen. In het nazorgtraject adviseren wij u over de mogelijkheden om verder te gaan met hardlopen en kunt u voor verdere vragen bij ons terecht.

Het starten met runningtherapie is een eerste stap op weg naar nieuw evenwicht, rust in uw hoofd, een fitter gevoel en lekkerder in uw vel zitten.

Interesse?

Heeft u interesse meld u zich dan aan via dit formulier en wij nemen contact met u op.

Voor wie is runningtherapie Arnhem?

Huisartsen, psychologen, maar ook bedrijfsartsen en bedrijven hebben de mogelijkheid om door te verwijzen naar runningtherapie Arnhem (onderdeel van Physique Preventiecentrum BV). Runningtherapie is complementair aan de overige behandelingen bij psychische- of stressgerelateerde klachten en heeft zijn effect al bewezen.

Ga dan naar www.runningtherapiearnhem.nl voor het aanmelden van cliënten.

Menu
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?