Nieuw programma speciaal voor 55+ers: Promuscle

In deze tijden van corona is het, zeker op hogere leeftijd, belangrijk om fit en sterk te blijven, Het PROMUSCLE PROGRAMMA is gebaseerd op een door de Wageningen Universiteit wetenschappelijk onderbouwd beweeg- en leefstijlprogramma van 12 weken voor ouderen die beter in het dagelijks leven willen functioneren. Het programma zorgt door middel van progressieve krachttraining en extra eiwitinname voor een toename in spierkracht, spiermassa en verbetering van fysiek functioneren. 

Wat houdt het programma in?

Je wordt voor een periode van 12 weken 2 keer per week intensief begeleid door een speciaal opgeleide fysiotherapeut. De kosten van dit gesubsidieerde programma bedragen slechts € 10,- per 4 weken!

De trainingsopbouw en oefeningen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de training. 

Begeleiding door een diëtiste

Wanneer je start met het PROMUSCLE PROGRAMMA zal de diëtist een meting bij jou uitvoeren om eventuele risicofactoren in kaart te brengen. Deze meting zal bestaan uit het bepalen van lengte, gewicht, BMI en de buikomvang. 

Daarnaast ontvang je persoonlijk voedingsadvies dat o.a. focust op de eiwitinname en leer je over gezonde voeding en leefstijl passend bij vitaal ouder worden.

Bewezen en veilig programma

Physique is officieel Fit!Vak erkend als Preventiecentrum. Een Fit!Vak Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden en trainen. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met de programma protocollen van ProMuscle in de praktijk dat bewezen effectief is door de Wageningen universiteit en de GGD. Meer info op Loketgezondleven.nl.

Aanmelden

We starten met de intake voor dit programma in januari, het programma zelf start in februari. Aanmelden kan hieronder:

Aanmelden Promuscle programma
Voornaam
Achternaam
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?