oefentherapie/cesartherapie arnhem

Wanneer Oefentherapie/Cesartherapie Arnhem?

We zijn de hele dag in beweging, we lopen, bukken, tillen en zitten vooral heel veel. Dit alles doen we in een houding die we onszelf hebben aangeleerd. Deze houding is echter niet altijd goed en kan leiden tot veel klachten, zoals rug- en schouder klachten, pijn in de gewichten en ademhalingsproblemen. Wanneer u deze klachten heeft kunt u terecht bij onze oefentherapeute Ine. Zij kijkt samen met u naar de gehele houding en het complete beweeggedrag.
Oefentherapie/cesartherapie is een therapievorm waarbij u vooral zelfstandig en actief uw klachten te lijf gaat. U krijgt een persoonlijk gesprek en een lichamelijk onderzoek om de juiste diagnose te kunnen stellen. Daarna stelt onze therapeut voor u een persoonlijk behandelplan samen waarin uw fysieke en mentale conditie en uw sociaal-maatschappelijke omstandigheden uitgangspunten zijn. Ook leert u ontspannings- en ademhalingsoefeningenen krijgt u tips voor thuis.

Vergoeding en kosten

Klik hier voor extra informatie over oefentherapie/cesartherapie.
Oefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering als behandeling fysiotherapie.
Bent u niet aanvullend verzekerd, dan betaalt u gelijk na de behandeling via pin of contant bij onze frontoffice medewerker. Voor de tarieven klik hier.

Aanmelden voor Oefentherapie/cesartherapie

Maar liefst 3 dagen per week en ook in de avonden kunt u een afspraak maken voor oefentherapie. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.
Ine is naast regulier oefentherapeut ook kinderoefentherapeut.

Oefentherapeute

Ine Bronkhorst

Menu