12 PERSONEN (65 jaar of ouder) GEZOCHT UIT ARNHEM E.O.

DIE IN 12 WEKEN VITALER WILLEN WORDEN DOOR BEGELEID SPORTEN EN EIWITRIJKE VOEDING MET HET KRACHT EN VITAAL PROGRAMMA BIJ PHYSIQUE

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Meld je snel aan!

people profiles

 Beperkte plekken beschikbaar!

Het KRACHT EN VITAAL PROGRAMMA is gebaseerd op een door de Wageningen Universiteit wetenschappelijk onderbouwd beweeg- en leefstijlprogramma van 12 weken voor ouderen die beter in het dagelijks leven willen functioneren. Het programma zorgt door middel van progressieve krachttraining en extra eiwitinname voor een toename in spierkracht, spiermassa en verbetering van fysiek functioneren.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het KRACHT EN VITAAL PROGRAMMA krijg je:

2x p/wk begeleid trainen met een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 12 weken 2 keer per week intensief begeleid door een speciaal opgeleide fysiotherapeut op locatie bij Physique te Arnhem

De trainingsopbouw en oefeningen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de training. 


 12 weken begeleiding door een diëtiste

Indien je deel gaat nemen aan het KRACHT EN VITAAL PROGRAMMA zal de diëtist een meting bij jou uitvoeren om eventuele risicofactoren in kaart te brengen. Deze meting zal bestaan uit het bepalen van lengte, gewicht, BMI en de buikomvang. 

Daarnaast ontvang je persoonlijk voedingsadvies dat o.a. focust op de eiwitinname en leer je over gezonde voeding en leefstijl passend bij vitaal ouder worden.
Bewezen en veilig programma

Physique is officieel Fit!Vak erkend als Preventiecentrum. Een Fit!Vak Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen veilig en effectief te begeleiden en trainen. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met de programma protocollen van ProMuscle in de praktijk dat bewezen effectief is door de Wageningen universiteit en de GGD. Meer info op Loketgezondleven.nl.  

 

JA, IK WIL NU MEER INFORMATIE

Uitleg en succesverhalen van deelnemers: