rugcheck

GRATIS rugcheck Arnhem

Rugklachten behoren tot de meest voorkomende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. 60% tot 90% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met een vorm van rugklachten.
Hoewel deze klachten vaak vanzelf overgaan, blijven de klachten vaak terugkomen.
Er zijn meerdere oorzaken voor het ontstaan van rugklachten, zoals een slechte houding en overbelasting. De achterliggende oorzaak van deze klachten zit vaak in spierzwakte van de buik- en rugspieren en/of stijfheid van de wervelkolom.

Bij Physique kunt u nu een GRATIS rugcheck laten doen waarbij we kijken naar de bewegelijkheid en spierfuncties van uw wervelkolom. Deze GRATIS rugcheck is een korte afspraak (+- 10 min) waarin we screenen of fysiotherapie benodigd is en zullen we adviezen meegeven.

Aanmelden voor GRATIS rugcheck

Maar liefst vijf dagen per week en ook in de avonden kunt u een afspraak maken voor de GRATIS rugcheck. Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak vul dan ons afspraakformulier in. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen bij onze receptie op 026-3700243 of kom eens langs op onze locatie en maak een afspraak aan de balie.

Fysiotherapeuten

Garai Hoeve

Kim van Heumen

Mailys Petrini

Cressida Albersen

UpSolution Team

Marloes Reesing

Anne van Elleswijk

Wouter Timmer

Menu
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?