Afvallen met BenFit Arnhem

Wilt u afvallen, gewichtsvermindering of uw vetpercentage verminderen? Onze diëtiste en voedingsconsulenten helpen u hierbij door de inzet van het succesvolle BenFit leefstijlprogramma. Door hun specialisatie als leefstijlcoach, stresscounsellor en (natuur)voedingsadviseur bent u in goede handen. Ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met eetproblematiek.

Met Drie Effectieve Pijlers

  • Eet: Het BenFit voedingsadvies houdt rekening met uw energiebehoefte. Benfit heeft een grote variëteit aan voedingsadviezen: glutenvrij, voor diabetici, natuurvoeding, paleo, vegetarisch, eiwitrijk. Bespreek met onze voedingsdeskundige welk programma geschikt is voor u.
  • Beweeg: Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van uw nieuwe gezonde levensstijl. Onze instructeurs geven adviezen op het gebied van beweging. Deze adviezen garanderen een betere lichamelijke conditie en fitheid.
  • Relax: Het is van groot belang dat u lekker in uw vel zit. Onze BenFit coach gaat werken aan uw balans tussen inspanning en ontspanning, met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid.

Vergoeding en kosten

Benfit wordt vergoed uit de basisverzekering als behandeling diëtetiek.
Daarnaast is er een eigen bijdrage van €59,00. U krijgt een werkboek en elke week nieuwe recepten toegestuurd.
Bent u niet aanvullend verzekerd, dan betaalt u gelijk na de behandeling via pin of contant bij onze frontoffice medewerker. Voor de tarieven klik hier.

Diëtiste en gewichtsconsulenten

Irene van der Heijden

Diëtiste

Scout Pfaff

Gewichtsconsulent

Yvonne Bosch

Gewichtsconsulent

Aanmelden Benfit

Aanmelden BenFit
Bezig met versturen
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06-22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?